| 

|  | www.balet.pl forum miłośników tańca

|  

| Materiał na body :) |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Alice Villows   Nowicjusz

Związek z tańcem:
 początkujący uczeń

| 

|    Wysłany: Pią Paź 16, 2015 8:08 pm   Materiał na body :) |   
 |  
               | 
 |  
               | Od dziecka marzyłam o byciu baletnicą, wciąż chodziłam w białych rajstopkach, różowych baletkach i ślicznej tutu. Jednak po pierwszych zajęciach w szkole baletowej wybuchnęłam płaczem i stwierdziłam że więcej tam nie pójdę... Teraz mam 13 lat i okropnie żałuję decyzji sprzed 7 lat. Jeszcze tańczyłam troche w różnych zespołach, ale były to tańce towarzyskie i trochę hip-hop. Ostatnio wróciłam do rozciągania i ponieważ kocham szyć i dobrze mi to idzie, postanowiłam załatwić sobie własnoręczne body. Nie kupuję na razie nowego materiału. W domu mam dzianinę, taką troszkę grubszą niż ta "t-shirt'owa". Czy taki materiał się nada? Ma z niego kieckę i jest wygodna, rozciągliwa, ale nie wiem czy na body będzie ok...  Sypniecie radami? Możecie też podesłać jakieś tutoriale na wykonanie takiego ubranka, jeśli możecie...  Z góry dzięki! |  
				| _________________ Możesz być kim chcesz. Możesz robić to co kochasz i nikt nie może wmówić Ci że jest inaczej.
 |  
                                |             |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Alice Villows   Nowicjusz

Związek z tańcem:
 początkujący uczeń

| 

|  Wysłany: Pią Paź 16, 2015 8:09 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | P.S. wiem, że te prawdziwe, profesjonalne bodziaki są z innego materiału, ale to tylko do moich ćwiczeń, bo i tak nie będę już chodzić na profesjonalne zajęcia   |  
				| _________________ Możesz być kim chcesz. Możesz robić to co kochasz i nikt nie może wmówić Ci że jest inaczej.
 |  
                                |             |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |