STWÓRZMY GRUPE TANECZNĄ! |
Autor |
Wiadomość |
tancereczka1990
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 9:25 pm STWÓRZMY GRUPE TANECZNĄ!
|
|
|
Witajcie!
Mam 15 lat i jestem z Warszawy. Interesuję się tańcem. Chciałabym stworzyć grupę taneczną. Kto oglądał film 'Honey' wie o co chodzi. Byśmy ćwiczyli, ćwiczyli i ćwiczyli aż może wkońcu byśmy zaczęli gdzieś występować.
Mam ambitne plany ale to nie takie proste jak się wydaje. Trzeba by było znaleźć jakiś lokal do ćwiczeń i wogóle sprzęt. Ale to byśmy poźniej ustalili
Kto zainteresowany niech pisze na emaila: moniaa_1990@tlen.pl
Nie mam szczegółowych planów ale razem chyba uda nam się je stworzyć
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam |
_________________ Taniec to moje zycie!! |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: tancerka?
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 5:48 pm
|
|
|
Z tego co wiem, to w Warszawie jest problem z salami dla tancerzy, nie ma gdzie porządnie ćwiczyć, gdzie wystawiać (to drugie szczególnie)... No a przede wszystkim to kosztuje, i oczywiste jest, że na początku trzeba zainwestować dużo swoich prywatnych pieniedzy, zanim zacznie to przynosić wymierne korzyści (jeśli w ogóle). Ale pozdrawiam i życzę powodzenia. |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
Bajaderka
Pierwszy Solista

Związek z tańcem: tancerz
|
Wysłany: Sob Sty 14, 2006 8:48 pm
|
|
|
najlepiej to chyba będzie stworzyc takiie grupy w każdym mieście w polsce, bo tu zaraz wszystkie miasta poslki zostaną wymienione |
_________________ You can take the Dancer out of the Dance, but you can't take the Dance out of the Dancer |
|
|
|
|
 |
baletnica86
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 9:17 pm Re: STWÓRZMY GRUPE TANECZNĄ!
|
|
|
Witam tancereczko )taka mlodziutka a jak juz wszystko planuje;)i bardzo dobrze;)))))ja bylabym chetna;D!!!!! |
_________________ taniec jest the best ;)hehe |
|
|
|
|
 |
Black Mamb
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 8:11 pm
|
|
|
jeśli ktoś nie oglądał to niech jak najszybciej oglądnie ten film jest genialny a ostatni taniec po prostu bajka
A twoje plany ambitne nie ma co.....życze powodzenia |
_________________ Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi, bo taniec wciąga jak narkotyk i… nigdy nie próbuj się z tego leczyc
Maurice Bejart |
|
|
|
|
 |
|