Szycie na zamówienie |
Autor |
Wiadomość |
Izabelah
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 12:26 pm Szycie na zamówienie
|
|
|
Ktos sie orientuje, gdzie mozna uszyc stroj?
bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.. |
Ostatnio zmieniony przez Columbina Czw Cze 26, 2008 12:10 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: tancerka?
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 12:59 pm
|
|
|
Jest w Krakowie firma Piruet, nie znam adreu, ale mam telefon do niej: (12) 6447355. Wystarczy zadzwonić i dogadać się z paniami co do kroju i materiału
Polecam firmę W&T z Bytomia, ale nie wiem, czy oni szyją na zamówienie. |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 8:29 pm
|
|
|
Joanna napisał/a: |
Polecam firmę W&T z Bytomia, ale nie wiem, czy oni szyją na zamówienie. |
Tak, szyją na zamówienie . Od 2 lat mój zespół szyje stroje w W&T i bardzo je sobie chwalimy. |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 8:37 pm
|
|
|
Anonymous napisał/a: | Tak, szyją na zamówienie . Od 2 lat mój zespół szyje stroje w W&T i bardzo je sobie chwalimy. |
A czy masz może jakieś namiary do nich? |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
sfra
Solista Baletu
Związek z tańcem: baletoman
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 8:52 pm
|
|
|
oto numer do firmy W&T 0 (prefiks) 32 28 80 608
stroje sa naprawdę godne polecenia!!!:) |
_________________ sfra- odnaleziony pośród manewrów sztuki i jezyka francuskiego |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2005 10:07 pm
|
|
|
sfra napisał/a: | oto numer do firmy W&T 0 (prefiks) 32 28 80 608
stroje sa naprawdę godne polecenia!!!:) |
Wiem, mam jeden trykot od nich właśnie, i jest świetnie zrobiony - wszystkie szycia są porządne, no i bardzo ładnie wygląda. Np. ubrania z Piruetu nie są drogie, ale jakościowo są słabiej zrobione, używają chyba jakichś słabych nitek, albo coś;)
Dzięki za tel |
|
|
|
|
 |
pracowniakrawiecka
Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 9:29 pm
|
|
|
jezeli potrzebujesz dobrych i tanich kostiumów możesz skontaktować
się z nami
pracowniakrawiecka11@tlen.pl
lub tel.kom.889-088-860 ( w godz. 19.00 - 21.00 ) |
|
|
|
|
 |
.:Odylia:.
Koryfej
Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 3:30 pm
|
|
|
http://www.dancewearwt.sklepy24h.pl/ polska wersja strony W&T jeszcze nie ma wszystkiego ale chwala ze wreszcie ktos sie za to zabral.. |
_________________ "Chcemy tylko tańczyć i milczeć..." |
|
|
|
|
 |
Columbina
Solista Baletu

Związek z tańcem: nauczyciel baletu
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 3:57 pm
|
|
|
Joanna napisał/a: | Jest w Krakowie firma Piruet, nie znam adreu, ale mam telefon do niej: (12) 6447355 |
Joanno co wiesz o tej firmie? Ja musze sobie uszyc kostium do mojego dyplomu i kompletnie nie wiem do kogo sie z tym zglosic |
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu... |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 4:36 pm
|
|
|
Columbina, nic poza tym numerem telefonu. Moja znajoma zamawiala kiedys stamtad kostiumy, wszystko telefonicznie. Przyslali, wiec firma istnieje |
|
|
|
|
 |
Columbina
Solista Baletu

Związek z tańcem: nauczyciel baletu
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 9:59 pm
|
|
|
A kostiumy byly uszyte pozadnie? |
_________________ Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu... |
|
|
|
|
 |
just_me
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 10:16 pm
|
|
|
http://piruet.friko.pl/
Kostiumy cwiczebne z Piruetu sa naprawde dobre, polecam. |
_________________ What would happen to Juliet if there was no Romeo? |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 11:20 pm
|
|
|
Calkiem niezle. Pod wzgledem kroju i szycia wole co prawda W&T - ich kostiumy sa moim zdaniem rewelacyjne. Ale te z Piruety tez nie byly zle (troche sie na poczatku nitka prula i odsylalysmy poprawiac - same nie dalybysmy rady bo to trzeba owerlokiem), ale kostium (trykot) mam do tej pory. |
|
|
|
|
 |
pracowniakrawiecka
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 8:45 pm Re: Sklepy / szycie na zamówienie
|
|
|
Izabelah napisał/a: | Czy ktos wie moze, gdzie znajde w Warszawie sklep z akcesoriami tanecznymi? Czy zna ktos sklepy inne od _pass de chat_ ?
a moze ktos sie orientuje, gdzie mozna uszyc stroj?
bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.. |
Jaki kostium jest potrzebny?
Szycie na zamówienie( nie z Krakowa)
babypiruet@wp.pl lub tel. 889 088 860 |
|
|
|
|
 |
Ayaka
Corps de Ballet

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 3:49 pm
|
|
|
.:Odylia:. napisał/a: | http://www.dancewearwt.sklepy24h.pl/ polska wersja strony W&T jeszcze nie ma wszystkiego ale chwala ze wreszcie ktos sie za to zabral.. |
Czy ktoś się orientuje kiedy można spodziewać się rozszerzenia oferty na tej stronie?
Zupełnie inaczej kupuje się jak się zobaczy zdjęcie niz odręczny rysunek.
Może wydzielić firmie W&T oddzielny wątek bo dużo osób się tam zaopatruje a wpisy na temat tej firmy są rozsiane. |
|
|
|
|
 |
Iluane
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik, uczeń
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 1:26 pm
|
|
|
A czy ta firma piruet jeszcze działa? |
_________________ The future it's here, it's bright, it's now. |
|
|
|
|
 |
Ayaka
Corps de Ballet

|
|
|
|
 |
Alleoya
Corps de Ballet

Związek z tańcem: amator
|
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 3:20 pm
|
|
|
Czy miał ktoś do czynienia z paczkami klasycznymi firmy Piruet? Ciekawi mnie, czemu są takie niskie ceny... Czy są wytrzymałe? Nie rozlecą się po jednej lekcji?
Słuchajcie, gdzie można kupić/uszyć tutu klasyczne? Potrzebuję na występ w szkole i nie wiem, gdzie się z nie zaopatrzyć... |
_________________ Never give up, it's such a wonderful life
/Hurts-Wonderful life/
dawniej - rooni |
|
|
|
|
 |
Ayaka
Corps de Ballet

|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 10:23 pm
|
|
|
rooni napisał/a: | Czy miał ktoś do czynienia z paczkami klasycznymi firmy Piruet? Ciekawi mnie, czemu są takie niskie ceny... Czy są wytrzymałe? Nie rozlecą się po jednej lekcji?
Słuchajcie, gdzie można kupić/uszyć tutu klasyczne? Potrzebuję na występ w szkole i nie wiem, gdzie się z nie zaopatrzyć... |
Wiem że szyć można u tej pani - http://www.allegro.pl/ite...wa_152_164.html
ew. paczkę można kupić w którymś ze sklepów internetowych. |
|
|
|
|
 |
sisha945
Koryfej

|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 10:33 pm
|
|
|
dzieki
potrzebuje wiecej informacji gdzie mozna jeszcze by bylo paczke uszyc lub kupic w miare niedrogo, wiec jak macie jakies namiary to pisac |
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities. |
|
|
|
|
 |
Naima
Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 11:25 pm
|
|
|
Ayaka napisał/a: | .:Odylia:. napisał/a: | http://www.dancewearwt.sklepy24h.pl/ polska wersja strony W&T jeszcze nie ma wszystkiego ale chwala ze wreszcie ktos sie za to zabral.. |
Czy ktoś się orientuje kiedy można spodziewać się rozszerzenia oferty na tej stronie?
Zupełnie inaczej kupuje się jak się zobaczy zdjęcie niz odręczny rysunek.
Może wydzielić firmie W&T oddzielny wątek bo dużo osób się tam zaopatruje a wpisy na temat tej firmy są rozsiane. |
Ojej, co ja proszę i błagam, aby mi odpowiedzieli na moje maile.
Pan jest przemiły, bardzo grzeczny etc., ale jakoś od miesiąca nie mogę wydobyć od nich wyceny mojego całościowego (przyznam, że nietypowego, więc i niewygodnego w realizacji) zamówienia.
A tak się napaliłam po tym, co tu wszyscy piszecie, a on zwleka i zwleka.
I piszę i dzwonię.
Co mam jeszcze zrobić?
Edit.
Doczekałam się i było warto. Oj było! |
|
|
|
|
 |
sisha945
Koryfej

|
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 9:54 am
|
|
|
http://studionatia.pl/
|
_________________ It is our choices… that show what we truly are, far more than our abilities. |
|
|
|
|
 |
Karola
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 12:13 pm
|
|
|
a dlaczego w tej firmie "piruet" jest tak tanio? czy miała któraś z was paczkę klasyczną od nich? bo zdjęć nie mają, bardzo mi zależy.... a przy okazji ... a tak w okolicy gdańska można uszyć? |
|
|
|
|
 |
Agausia
Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 10:16 pm
|
|
|
O piruecie wiem tyle ze stroje mają super, bo tam się zaopatruję w nie. Co do paczek, nie mam pojęcia, nie potrzebuję, więc nie miałam styczności z nimi. |
|
|
|
|
 |
mtaniec1
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 12:15 am
|
|
|
Warszawa
ul. Solec 81b
1 Piętro CH Arkady lokal A11/A12
Zapraszamy: ndanceshop@gmail.com - możliwośc wykonania indywidualnych projektów |
|
|
|
|
 |
|