Klasyka - Trójmiasto - zajęcia |
Autor |
Wiadomość |
tanzerin
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Paź 06, 2005 9:39 pm Klasyka - Trójmiasto - zajęcia
|
|
|
To mój debiut na forum mam jednak nadzieje, ze okaze sie udany, otoz:
Nowe STUDIO BALETOWE mieszczące się w Zespole Szkół Nr 14 Gdynia ul. Nagietkowa 73, prowadzone przez absolwentki Państwowej Szkoły Baletowej z wieloletnim stażem artystycznym przyjmuje zapisy na rok szkolny 2005/06, na zajecia z tanca klasycznego - balet.
Zajęcia prowadzone sa w dwóch grupach: dzieci oraz grupa starsza.
SĄ JESZCZE MIEJSCA!!!
tak, to tresc plakatu jakie znalazlam i wydaje mi sie ze moze on kogos zainteresowac; jezeli tacy sie znajda to prosze o krotkie pm i podam bardziej szcegolwe informacje albo nr kontaktowy do prowadzacej |
|
|
|
|
 |
.:Agga:.
Solista Baletu

Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2005 4:27 pm
|
|
|
Zajecia odbywaja sie we wtorki i czwartki o godzinie 18 w szkole na ul Nagietkowej 73 - Gdynia Dabrowa. Koszt to 120zl za miesiac. Jesli ktos nie moze przyjsc 2 razy w tygodniu to mozna indywidualnie dogadac sie z pania ktora prowadzi zajecia. |
|
|
|
|
 |
polinabalet
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Lip 29, 2006 9:25 pm
|
|
|
czy sa jeszcze te zajecia?? szukam juz dlugo takich:) mieszkam kolo Wejherowa,ale bym dojezdzala czekam na odp na forum lub na pw |
|
|
|
|
 |
snowflake
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 10:49 pm
|
|
|
uwaga! zbieramy grupe na rok szkolny 2006/2007. aby zajecia mogly sie odbywac potrzebne jest 7-8 osob. dzien i godzina najprawdopodobniej bylyby takie same jak w zeszlym roku, czyli wtorek i czwartek o 18, ale oczywiscie mozna to negocjowac. koszt w zeszlym roku wynosil 120 zl za miesiac, nie sadze by mial zmienic sie w tym. wszelkie pytanie jak i zgloszenia na pm jesli grupa sie nie uzbiera, zajec nie bedzie... |
_________________ stoję na palcach by być bliżej nieba. |
|
|
|
|
 |
Luthien
Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 6:29 pm
|
|
|
czy każdy,czyli nie tancerz może się na takie zajęcia z baletu zapisać? |
|
|
|
|
 |
sisi
ADMINISTRATOR

|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 7:14 pm
|
|
|
chyba tak, przeciez o to chodzi zeby sie nauczyc |
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!! |
|
|
|
|
 |
Marysia W
Koryfej

|
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 8:00 pm
|
|
|
Jako że snowflake nie odpowiada na moje pw, piszę na forum oficjalnie- może ktoś jeszcze będzie wiedział...
chciałabym się więc dowiedzieć jakichś dokładniejszych informacji- jakie to dokładnie grupy wiekowe, od kiedy są zajęcia i czy jest może jakiś telefon tam?
Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
 |
snowflake
Adept Baletu

|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 12:43 am
|
|
|
przykro mi ze tak dlugo nie odpisywalam, ale nie mialam dostępu do internetu dokladne info juz wysłane do marysi w, można podać dalej w razie mojej dluższej nieobecności. oczywiscie każdy moze się zapisać! |
|
|
|
|
 |
snowflake
Adept Baletu

|
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 9:54 pm
|
|
|
rozmawiałam dziś z panią prowadzącą, zajęcia będą odbywały się tylko w grupie starszej GIMNAZJUM i LICEUM. na pm lub gg 4232732 podaje numer telefonu pod który mogą dzwnonić chętni. zajęcia są jak najbardziej dla osob z niedużym doświadczeniem a nawet początkujących! |
|
|
|
|
 |
centerstageola
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:56 pm chłopaki
|
|
|
Moja kumpela juz sie zapisała fajnie by było jakby przyszli jeszcze chłopcy ! zapisujcie sie buzki |
|
|
|
|
 |
.:tutu:.
Corps de Ballet
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 10:27 pm
|
|
|
UWAAAGAAA!!!!
W operze beda sie odbywaly zajecia z tanca klasycznego! Sama klasyka!
W poniedzialki [18:20 - 19:30 ] i soboty [16:30 -18 ].
Jakby co zglaszac sie najpierw do mnie na pw, bo to jest bardziej skomplikowana sprawa. Trzeba byc naprawde zdecydowanym bo od ilosci osob zalezy takze cena!
Np. przy 5 osobach cena za miesiac wynosi 180 zl. Przy kolejnych osobach spada ona o 30 zl tzn. jezeli bedzie 6 osob to bedzie 150 zl. A jezeli 7 to 120 zl. itd. itd...
Wiec bardzo zapraszamy bo im wiecej tym tansze beda zajecia
Buziaki,
TuTuS |
|
|
|
|
 |
Corps de Ballet
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 10:08 pm
|
|
|
Uwaga!
Ceny uległy zmianie!
Na dzień dzisiejszy opłaty wynosza:
Za poniedzialek [60 min.]=90 zl.
Za sobote [1,5 h]= 140 zl.
Oczywiscie te kwoty sa dzielone przez ilosc uczestnikow. Np. Jezeli jest 5 uczestników cena za zajecia sobotnie wynosi 28 zl.
Buziaki,
TuTuS |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 9:23 am
|
|
|
Sa jeszcze 3 miejsca na zajecia z t. klasycznego w Operze Bałtyckiej. Dni, godziny i ceny podane sa w posicie tutu.
jesli macie jakiekolwiek pytania mozecie pisac na PW do mnie lub .:tutu:..
Zapraszamy!!! |
|
|
|
|
 |
aneczka
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 2:53 pm
|
|
|
te zajęcia są przeznaczone tylko dla zaawansowanych?? czy ktoś z minimalną orientacją w balecie też może się zapisać? a może są jakieś zajęcia z barre au sol, na które mają wstęp "szarzy" obywatele (oczywiscie płatne ) pozdrawiam ) |
|
|
|
|
 |
Corps de Ballet
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 3:22 pm
|
|
|
barre au sol nie ma.
A zajecia byly od poczatku [tzn. od podstaw]. Juz troche zrobilismy ale mysle ze da sie to nadrobic |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 5:06 pm
|
|
|
Nadrobic da sie napewno, az tak zaawansowane nie jestesmy zebys musiala duzo nadrabiac . Zapraszamy, tylko daj znac na PW czy bedziesz zebysmy mogly Ci wytlmaczyc jak tam wejsc itp. |
|
|
|
|
 |
Corps de Ballet
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 11:20 pm
|
|
|
UWAGA!
Szukamy osob do skompletowania grupy w poniedzilaek na godz. 18:20 do godz. 19:30!
Osoby chetne prosze o pilny kontakt!
Cena za zajecia 90zl dzielone na ilosc osob! |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 10:56 am
|
|
|
Poniedzialkowe zajecia (1.01) odbeda sie o godzinie 15.00.
Zbędne posty z tematu usunięto.
Tranq. |
|
|
|
|
 |
snowflake
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 10:34 pm
|
|
|
Chcialam ogłosić że zajęcia STUDIA BALETOWEGO (nie Opery Bałtyckiej podkreślam) odbywaja się teraz w Gdańsku Oliwie w gimnazjum nr 23 przy ulicy Cystersów 13 w poniedziałki i środy w godz 18-19. koszt pozostaje ten sam (120/mies) telefon (058)6299310 |
|
|
|
|
 |
BALETKA
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 9:30 pm
|
|
|
[quote="snowflake"]Chcialam ogłosić że zajęcia STUDIA BALETOWEGO (nie Opery Bałtyckiej podkreślam) odbywaja się teraz w Gdańsku Oliwie w gimnazjum nr 23 przy ulicy Cystersów 13 w poniedziałki i środy w godz 18-19. koszt pozostaje ten sam (120/mies) telefon (058)6299310[/quote]
Witaj snowflake .Mam pytanie - chce ropzpocząć zajęcia z tańca ,ale najbardziej interesuje mnie klasyka , i myślałam o operze bałtyckiej ? |
Ostatnio zmieniony przez BALETKA Nie Paź 19, 2008 9:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 10:19 pm
|
|
|
W poscie jest podany nr telefonu, mozesz zadzwonic - mysle ze zrodla wszystkiego sie dokladnie dowiesz.
Oprocz zajec w Oliwie sa tez zajecia w Operze - z samej klasyki, o ktorych m.in. jest mowa w tym watku. Wybor nalezy do Ciebie.
Jesli chodzi o sama klasyke w Operze to informacje mozesz uzyskac u mnie na PW, jesli chodzi o Oliwe to najlepiej zadzwon. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 9:32 am
|
|
|
Sobotnie zajecia - 20.01 odbeda sie o godzinie 13.00 do 14.30. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 10:25 pm
|
|
|
Zajecia poniedzialkowe - 29.01 odbeda sie w normalnych godzinach czyli 18.20 do 19.30.
Osoby ktore przeczytaja ta wiadomosc prosze o potwierdzenie obecnosci np na PW lub wyslaniem sygnala na moja komorke. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Sro Sty 31, 2007 9:06 am
|
|
|
Zajecia w sobote - 3.02 odbeda sie o godzinie 11.30 do 13.00.
Prosze o informacje kto przyjdzie a kto nie. |
|
|
|
|
 |
Solista Baletu

|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 9:45 am
|
|
|
UWAGA!
Ogloszenie z ostatniej chwili - sobotnie zajecia 3.02 zostaja odwolane poniewaz zglosilo sie za malo osob.
W poniedzialek zajecia odbeda sie normalnie - prosze o informacje kto bedzie. |
|
|
|
|
 |
|