www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przedstawialnia
Autor Wiadomość
gonia 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
miłośnik
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 7:15 pm   

Piratka??? Z Torunia??? Witam, to może (a raczej prawie pewnie ;D ) my się znamy xD Paulinaaa???
a o avkach masz w dziale 'regulamin i pomoc', tam masz temat o wstawianiu avków.
witam serdecznie na forum, w razie problemów-pisz :)

mir123bych
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sty 25, 2007 10:32 am   

ja również mówię wszystkim dzień dobry :P

-------------------------------
http://www.getzzz.pl/ Ciekawa stronka, nie powiem...
kiedyś uczyłem się chodzić... teraz latać!

Książe Benno 
Corps de Ballet

Wysłany: Czw Sty 25, 2007 6:17 pm   

A więc welcome!
Jestem Grzesiek ( :evil: ). Mam 14 lat, mieszkam pod Krakowem (M-ce/S-ce). Jak narazie jestem nietańczący, ale to się zmieni bo od środy (31.I) zaczne chodzic na klasykę z p. Galyną Koval. Podejrzewam że będe "wyżutkiem", gdyż potecjalnie całą grupe będą stanowić dziewczyny - ale to już szczegół. Obecnie jestem flecistą poprzecznym (PSM). Moje ulubione dyscypliny sportowe to tenis i gimnastyka. A z przedmiotów: to same języki tj. j.polski, j.niemiecki i j.angielski i jeszcze historia, chemia, biologia i fizyka i jeszcze muzyka. Mam brata (11 i pół mies. ) Nazywa się Kuba. Mam też kota Franciszka. Balet polubiłem po przez filmy tj: Billy Eliot, W rytmie hip-hopu (1 i 2) i Światła Sceny. To by było na tyle :)

gonia 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
miłośnik
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 6:20 pm   

ojj tam, niemartw się :) ja mam w zespole na ponad 100 dziewczyn 2 chłopaków i jakoś żyją sobie całkiem nieźle :) więc też przeżyjesz ;)
miłęgo tańcowania :) no i miłych wizyt na forum ;)

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 10:29 am   

witamy serdecznie na forum Książę Benno i zapraszamy do dyskusji i rozwijania zainteresowań

badyl1970
Nowicjusz

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 11:53 am   Witam wszystkich serdecznie!!!

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, miłośników tańca i całego piękna jekie zawiera w sobie ta sztuka. Jestem z Zamościa, mam 37 lat, interesuję się tańcem, każdym jego rodzajem. Jednak ja najbardziej pokochałem taniec ludowy, nie tylko taniec, ale i śpiew. Od dziesiątego roku życia tańczyłem w różnych zespołach ludowych zgłębiając wiedzę o tańcach ludowych, technikę tańca, jako tancerzowi z wieloletnim starzem nie są mi obce ćwiczenia klasyczne, które często poprzedzały próby jako jeden z elementów rozgrzewki. Wielce pomocna była mi szkoła muzyczna, do której uczęszczałem jako młodzieniec. Przychodzi jednak ten przykry czas, a dla osoby, która kocha taniec jest to wielki cios, kiedy należy zakończyć karierę tancerza, nie bez znaczenia był w tym pomocny wypadek jakiemu uległem w 1998 r. Obecnie gościnnie jeszcze czasem śpiewam. Ostatni zespół, w którym tańczyłem to ZPiT "Zamojszczyzna". Nie zerwałem jednak kontaktów z tańcem, pomocne stały się moje inne zainteresowania. Lubię projektować stronki www. wraz z kolegami stworzyliśmy stronę o zespole. Obecnie zajmuję się tą stronką, uczestniczę w koncertach, robię zdjęcia, które zamieszczam na stronie o zespole, stale ja modyfikuje i ulepszam. Cieszę się, że trafiłem na tak profesjonalną stronę poruszającą temat, który bardzo kocham, z możliwością wypowiadanie się o nim na forum.
Dzięki webmasterom i adminom za tę możliwość!!!
Pozdrawiam serdecznie - badyl

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Sob Sty 27, 2007 9:48 pm   

witam pieknie na forum ;) Miło tu zobaczyć kogoś bliższego własnemu przedziałowi wiekowemu :lol:

milton 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
uczeń-ekstern w osb
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 1:13 am   

A gdzie tam Kasiu, jakiego bliżeszmu przedziałowi wiekowemu....toż ty przecie nastolatka jesteś jeszcze:)

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 10:52 am   

dzięki za komplement, ale zapewne odniosłeś jakies mylne wrazenie pod wpływem bytności w Pędzącym Króliku ;)
koniec offtopu :)

megi
Nowicjusz

Wysłany: Pon Sty 29, 2007 10:48 pm   Haj ;-)

no to może i ja sie przedstawie.
Mam na imie Magda... ale znajomi mowia do mnie Megi ;-) mam 26 lat.
Tancze od dawna ... dawniej troszke towarzyskich, salsy, tanga argentynskiego, tance zydowskie ;) obecnie od 2,5 jestem wierna flamenco. Taniec sprawia ze świat jest weselszy i lzejszy. Uwielbiam to... szczegolnie stepowac i spiewac czekajac na przystankach, czekajac na autobus ;) taaaaka mala rzecz a cieszy.
Yasaray Rodriguez

Columbina 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
nauczyciel baletu
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 11:54 pm   

Witaj Megi w naszych skromnych forumowych progach :) Mamy nadzieje, ze spodoba Ci sie tutaj. I milo jest uslyszec, ze taniec sprawia, ze swiat jest weselszy i lzejszy :) jest nas coraz wiecej tak myslacych :)

Pozdrawiam :*

megi
Nowicjusz

Wysłany: Nie Lut 04, 2007 10:45 pm   

hmmm tylko ta milosc do tanca przechodzi w uzalezenienie :) coz tanczyc i spiewac na zakupach :) po 10 godzinach pracy w biurze biec z wywieszonym jezorem do studia by potanczyc... a potem rano obudzic sie z bolem miesni... no i jeszcze sie tego cieszyc... :) nie wiem czy Wy tez tak macie...
Yasaray Rodriguez

cynamonek
Adept Baletu

Wysłany: Pon Lut 05, 2007 7:14 am   Przedstawialnia

No to ja również witam :)
Troszkę o sobie... hm. Mieszkam w Mysłowicach (tak tak Myslovitz ;D) mam 17 lat, tańcze od najmłodszych lat... najpierw towarzyski, potem różne zespoły tańca takie szkolne ale teraz już od 3 lat jestem w stałym zespole (tańczymy jazz, taniec współczesny, z elementami funky i hip-hop). Taniec jest czymś co sprawia że mam co zrobić z czasem, mam jak oderwać się od problemów i sprawia ze odnajduje słońce w moim życiu. :)
Kocha się coś najbardziej gdy sie to mogło stracić... ja tej straty byłam bardzo blisko... ( poważna kontuzja kolana, szpitale i lekarze mówiący "już nigdy nie będziesz tańczyć" ... horror.) ale na szczęście medycyna potrafi czasem zdziałać cuda :)
Bardzo mi miło że tarafiłam na to forum... baletem zawsze się interesowałam... takie małe niespełnione marzenie z dzieciństwa. :)

Pozdrawiam, spotkamy się gdzieś pomiędzy tańcem słów i wersów... :)

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 10:39 am   

witam serdecznie Megi i cynamonka :) Mam nadzieję, ze będzie Wam tu z nami dobrze, zapraszam do dyskusji, nawiązywania znajomosci etc. Miło ze jesteście!!!

szerina 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczeń
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 1:23 pm   

---
Ostatnio zmieniony przez szerina Sob Lut 05, 2011 6:32 pm, w całości zmieniany 4 razy  

M. 
Koryfej

Wysłany: Sob Mar 03, 2007 6:07 pm   

Cześć! To i ja się przedstawie. Nazywam się Gosia. Jestem 22-letnią studentką z Gdańska i uczę się tańca od ... miesiąca :wink:
pozdrawiam wszystkich i dzięki za to forum.

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Sob Mar 03, 2007 6:22 pm   

witamy pieknie i zapraszmy do udziału w dyskusjach i poznawianiu innych uczestników forum. Cos nam się koszalinska filia rozbudowuje ;)

magda170c
Adept Baletu

Wysłany: Pon Mar 05, 2007 7:55 am   

Witam wszystkich. Jestem Magda mam17 lat i obecnie chodzę do Krakowskiej Zawodowej SzkołyBaletowej . Wcześniej chodziłam do szkoły baletowej w Łodzi, a jeszcze wcześniej do szkoły baletowej na ul. Łąkowej w Krakowie. Kocham taniec juz od bardzo dawna. Najbardziej lubię kllasykęi współczesny( no i partnerowanie). Strasznie nie lubie ludowego ( nie wiem za co).

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 10:21 am   

witamy, cieszymy się ze dołączyłyście do nas!

M. 
Koryfej

Wysłany: Wto Mar 06, 2007 12:07 pm   

Sorki za offtop, ale poprostu nie mogę się powstrzymać - Olimpia -ja też zawsze na rodzinnych imprezach razem z kuzynką tańczyłam lambade :D

Ciri
Nowicjusz

Wysłany: Sob Mar 10, 2007 5:52 pm   

Witam wszytkich =) Nazywam się Asia, mam 16 lat i mieszkam w Gdańsku. Tańcem interesuję się od niedawna, najbardziej lubię klasykę i towarzyski. Oprócz tego bardzo lubię badmington, jazdę konną i łyżwiarstwo. Pozdrowienia!

Kasia G 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
krytyk
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 10:57 pm   

serdecznie witamy Ciri !
PS. Ładny nick ;)

Ciri
Nowicjusz

Wysłany: Nie Mar 11, 2007 11:25 am   

Sorki za offtop
Dziękuję, Kasiu :) Jestem fanką książek A. Sapkowskiego, a Ciri jest jedną z moich ulubionych bohaterek Sagi o Wiedźminie, więc nie byłam zbyt twórcza przy wymyślaniu nicku ;) Pozdrowienia

Tanc... 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Tancerz,choreo,naucz
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 9:51 pm   

To ja też witam Was nowo przybyłych na nasze forum ( Ciri / M. /Olimpia / Magda 170 / Szerina / Cynamonek / Megi / Badyl 1970 ) i pozdrawiam 8)

Kath Vicious
Nowicjusz

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 12:14 pm   

Witam :) Nazywam Się Kasia Zosia, niestety nie da się zmienić nicka, któy chętnie bym zamieniła ;) Jestem na forum od jakiegoś czasu, ale póki co tylko czytam posty.
Z baletem niewiele mam wspólnego oprócz tego, że balet uwielbiam i żałuję, że nie uczyłam się tańczyć wcześniej. Znam tylko podstawy, których uczę sie w teatrze Buffo w Warszawie, gdzie tańczę, gram i śpiewam :)
Jak mawia moja nauczycielka: "tancerz, któy nie zna podstaw baletu, to nie tancerz" :)

Odpowiedz do tematu