XVII Warsztaty Tańca Współczesnego - Dancing Poznań 2010 |
Autor |
Wiadomość |
iinnkkaa
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 8:32 pm XVII Warsztaty Tańca Współczesnego - Dancing Poznań 2010
|
|
|
Heej Czy ktoś się wybiera ? |
|
|
|
|
 |
Hildegarda
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
|
|
|
|
 |
iinnkkaa
Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 9:18 pm
|
|
|
Ooo ! A na co konkretnie ? Pierwszy raz na warszatach w poznaniu ?
I czy może mi ktoś powiedzieć jak daleko jest bursa ( na ul. Krakowskiej 17) od PTT ?? xD |
|
|
|
|
 |
fijoletowa
Adept Baletu

Związek z tańcem: kompletna amatorka;)
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 4:13 am
|
|
|
ja się w tym roku nie wybieram (chlip, chlip, chlip), ale mogę za to powiedzieć, że Bursa na Krakowskiej jest jakieś 15-20 minut na piechotę od PTT. |
|
|
|
|
 |
Nataszaa
Corps de Ballet

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 2:30 pm
|
|
|
Ja wybieram się dopiero za rok. ;P |
_________________ "Zapytasz: po co to wszystko? Odpowiedź jest prosta: ponieważ postanowiłaś zostać tancerką." |
|
|
|
|
 |
Hildegarda
Nowicjusz
Związek z tańcem: uczeń, miłośnik
|
|
|
|
 |
Cheryl
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 6:34 pm
|
|
|
iinnkkaa, do szkoły (na stronie Szkoła Baletowa została nazwana Studiem Teatru Tańca) idzie się ok.11 minut deptakiem obok Starego Browaru.
Idealna lokalizacja w sercu miasta. |
_________________ Klawisze pianina są czarne i białe, ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości. |
|
|
|
|
 |
iinnkkaa
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 10:34 am
|
|
|
Ok Dzięki wielki. Hildegarda bedziesz na zajeciach z moimi dwma koleżankami |
|
|
|
|
 |
black_swan
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 11:29 pm
|
|
|
Hej, prosiłabym was o opinię, bo mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam zapisując się na zajęcia początkujące z modal undergroundu z t.vergerem. Nigdy nie miałam kontaktu z tą techniką, tańczę nie zadługo,boję się że nie dam sobie rady, pomimo ze zajęcia są dla początkujących i może lepiej za rok się na nie wybrać, a zdrugiej strony jestem bardzo ciekawa tych warsztatów. Co o tym myślicie? Może ktoś z Was był na jego warsztatach i może podzoelić się wrażeniami. Będę wdzięczna za opinie |
_________________ ......***........ j'aime danser |
|
|
|
|
 |
eventail
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik i uczeń
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 6:13 pm
|
|
|
Dasz sobie radę ja byłam parę razy i jest całkiem nieźle, aczkolwiek ruchy są strasznie nietypowe i hm, może być na początku ciężko je złapać. Ale jeżeli masz w miarę dobrą pamięć ruchową(szybko łapiesz) to ci się uda. Na początkujących zajęciach nie jest źle, ale niestety Tierry ma to do siebie że potrafi olać jedną grupę i całe zajęcia to jedna, wielka rozgrzewka, następne są strasznie ciężkie, a trzecią też potrafi sobie odpuścić bo mu się zwyczajnie nei chce(dlatego ja w tym roku zrezygnowałam). Ale jeżeli będzie miał na twoich zajęciach 'fazę rzeźnika' to da wam porządny wycisk i mogę cię zapewnić że wyjdziesz z zajęć usatysfakcjonowana i cholernie zmęczona. |
|
|
|
|
 |
fijoletowa
Adept Baletu

Związek z tańcem: kompletna amatorka;)
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 12:33 am
|
|
|
ja właśnie byłam w tej trzeciej grupie, było beznadziejnie, kompletnie olewał grupę i zwracał uwagę tylko na swoich tancerzy, więc zrezygnowałam. i było strasznie prosto-nudziłam się jak mops. ale jak byłam popatrzeć na zajęcia na auli- rewelacja, zresztą koleżanka chodziła i była zachwycona, tyle, że to była grupa średniozaawansowana, no i przede wszystkich wszyscy patrzyli, a to dla Thierry'ego wydaje się być bardzo ważne. |
|
|
|
|
 |
black_swan
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:13 pm
|
|
|
Bardzo dziękuje za wam za opinie eventail i fijoletowa. Jednak zrezygnowałam z zajęć z undergroundu, idę na funk jazz. Mam nadzieję, że dam radę |
_________________ ......***........ j'aime danser |
|
|
|
|
 |
eventail
Adept Baletu

Związek z tańcem: miłośnik i uczeń
|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 10:00 pm
|
|
|
No i dobrze. Zajęcia z Vergerem dużo dają, ale wydaje mi się, ze tylko w wypadku gdy idzie się na grupę średniozaawansowaną. Z doświadczenia tak myślę. Dlatego zrezygnowałam w tym roku, i wzięłam taniec orientalny, taniec współczesny i taniec współczesny z elementami tańca fizycznego(to daje totalny wycisk, taki jaki lubię ) |
|
|
|
|
 |
|