szkoła tańca nova - katowice |
Autor |
Wiadomość |
black
Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 5:02 pm szkoła tańca nova - katowice
|
|
|
witam, chciałam zapytać czy ktoś chodzi może na taniec hip hop do szkoły nova w katowicach?
obecnie trenuje taniec towarzyski, ale nie mam partnera i chciałabym spróbować czegoś innego
jeśli ktos chodzi to niech napisze coś wiecej, jakie są koszta i ogólnie jakie są grupy, czy podzielone wiekowo czy wymieszane. ? |
Ostatnio zmieniony przez Tranquility Sob Gru 22, 2007 1:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
szerina
Adept Baletu
Związek z tańcem: uczeń
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 4:21 pm
|
|
|
--- |
Ostatnio zmieniony przez szerina Sob Lut 05, 2011 6:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

Związek z tańcem: znowu tańcząca
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 8:40 pm
|
|
|
Czy ktoś z Was uczestniczy bądż planuje uczestniczyć w letnich warsztatach tanecznych organizowanych przez Szkołę tańca Nova w Katowicach?? Dla zainteresowanych podaję link:
http://www.novaszkolatanc...acje_plan.shtml |
_________________ "Taniec jest jak kwiat, balet jest jego rozkwitem" Margot Fonteyn |
|
|
|
|
 |
egnerek
Nowicjusz
Związek z tańcem: tancerka-uczennica
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 10:24 pm
|
|
|
ja chodziłam tam na latin jazz i byłam bardzo zadowolona niewielkie grupy, możliwoś wykupienia karnetu na miesiąc lub jednorazowego i świetny prowadzący poza tym sala z klimatyzacją i w bardzo dobrym stanie. Polecam! |
_________________ Dance for life
http://www.egnerek.photoblog.pl |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 9:57 am
|
|
|
Oooo, to pewnie się widziałyśmy podczas zajęć, ponieważ ja też chodziłam na latin jazz A na jakieś techniki wakacyjne wybierasz się może??? |
_________________ "Taniec jest jak kwiat, balet jest jego rozkwitem" Margot Fonteyn |
|
|
|
|
 |
Isadora
Adept Baletu

|
Wysłany: Pon Sie 06, 2007 7:46 pm
|
|
|
Witam! Chciałam Wam serdecznie polecić Szkołę Tańca "Nova", gdyż większość zajęć tam prowadzi Maciek Zakliczyński - mój obecny trener w SKT Flamenco Siemianowice Śląskie. Przecudowny człowiek z olbrzymią wyobraźnią, jeden z nielicznych Polaków tańczących w zawodowcach, z wykształcenia teatrolog. Na jego zajęciach nie można się nudzić i każde są inne. Polecam! |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 8:25 pm
|
|
|
http://www.novaszkolatanc...an/wtorek.shtml
Wchodzę, patrzę i oczom własnym nie wierzę Cóż to rozpoczyna się we wtorki o 17.45!!!!!!!!!! Hurrrrrrra!!!!!! Tylko jaki to będzie poziom... |
|
|
|
|
 |
cynamonek
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 12:38 am
|
|
|
hmm jakoś szukam i nie moge doczytać, ten balet dla dorosłych to są tylko warsztaty czy stałe zajęcia? i jaka cena? |
_________________ www.friida.blog.pl |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 7:22 am
|
|
|
To już raczej stałe zajęcia w nowym roku szkolnym. Pytanie tylko, jaki to będzie poziom i czy w ogóle grupa powstanie, bo nie wiadomo, ilu będzie chętnych. Może jakby się nas tak zebrało trochę i niekoniecznie na poziomie poznawania podstawowych pięciu pozycji, to jakoś by to ruszyło pełną parą. Jutro tam podejdę i popytam, jak oni to widzą |
|
|
|
|
 |
Basia
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 10:36 pm
|
|
|
Zajęcia z baletu dla dorosłych w Szkole Tańca Nova, to zajęcia "z prostego trzymania sylwetki" - tak mi oznajmiła pani przyjmująca zgłoszenia... |
|
|
|
|
 |
magdalena123
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 6:17 pm
|
|
|
NOVA SZKOLA TANCA KATOWICE
Zapraszamy na warsztaty ELECTRIC BOOGIE OLD SCHOOL (POPPING, LOCKING), FREESTYLE z Stanisławem (Stanley) Chrzanowskim, które odbędą się w naszej szkole w dniach:
8-9 XII 2007
Zapraszamy
Prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc na kursy pod numerem telefonu (032)258 88 33 (od poniedziałku do piątku od 14:00 do 20:00) lub mailem nova@novaszkolatanca.pl. |
|
|
|
|
 |
|