"Przegląd" |
Autor |
Wiadomość |
Paula
Solista Baletu

Związek z tańcem: instruktor fitness
|
Wysłany: Czw Lut 03, 2005 3:39 pm "Przegląd"
|
|
|
KUPUJCIE NAJNOWSZY "PRZEGLĄD" (o ile dobrze pamiętam nazwę) JEST TAM ŚWIETNY ARTYKUŁ O GDAŃSKIEJ SZKOLE BALETOWEJ Z PIĘKNYMI ZDJĘCIAMI I WOGÓLE...TYLKO 4 ZŁOTE A NAPRAWDĘ ŚWIETNY ARTYKUŁ |
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :) |
|
|
|
|
 |
Hanka
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Mar 27, 2005 7:47 pm
|
|
|
Bez zdjęć, ale z internetu- "Przegląd" o Szkole Baletowej w Gdańsku:
www.przeglad-tygodnik.pl/...artykul&id=8316 |
_________________ "Życie jest pustą kartką i tylko od Ciebie zależy, co na niej napiszesz" |
|
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
 |
Nefretete
Solista Baletu

|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2005 8:41 pm
|
|
|
Kiedys ktos wspominal o dopiero co majacym sie ukazac artykule w "Sukcesie". Numer kwietniowy juz w kioskach, a w nim artykul a tancerkach - solistkach warszawskich teatrów. |
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2005 12:38 pm
|
|
|
no fajnie, kupiłam, obejrzałam, przeczytałam. bardzo ładne zdjecia, tylko Marcie Fiedler ktoś zrobił krzywde robiąc jej takie nijakie pozowane zdjęcie na schodach. Szkoda, ze widać, że autorki wogóle sie na balecie nie znają - Julię czy Odette się "tańczy" a nie "gra". I wogóle jakoś w tym tekście za duzo bałaganu, za duzo o tym, kto ile ma lat, czy był gruby, czy chudy a za mało o tancu |
|
|
|
|
 |
Sylvie_Guillem
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2005 7:05 pm
|
|
|
Kupiłam. Przeczytałam. W sumie autorki się zbytnio piórem nie popisały. Z całego artykułu najbardziej podobały mi się chyba zdjęcia. Jedno co dobre, to to, że w ogóle coś na temat baletu pojawiło się w prasie. |
_________________ TO DANCE - MY AIM ! ! ! ! ! |
|
|
|
|
 |
Kasia G
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: krytyk
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2005 9:37 pm
|
|
|
Yhmmmm, zgadzam się z przedmówczynią, zdjęcia ładne, zwłaszcza to Magdy Ciechowicz |
|
|
|
|
 |
Nefretete
Solista Baletu

|
|
|
|
 |