|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Proszę o info - Studia Podyplomowe Choreogr.w Rzeszowie |
Autor |
Wiadomość |
shoni
Nowicjusz
Związek z tańcem: Tancerka
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:28 am Proszę o info - Studia Podyplomowe Choreogr.w Rzeszowie
|
|
|
Witajcie...szukam osób, które wiedzą coś bądź też ukończyły Studia Choreograficzne na Uniwersytecie Rzeszowskim.
Link: http://www.moderndance.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=970&Itemid=84
Obecnie stoję przed decyzją rozpoczęcia tych studiów i potrzebuję pomocnych opinii czy warto. Jestem dyplomowanym Animatorem Kultury.Zajęcia taneczne prowadzę w placówce kulturalnej w swoim mieście niezmiennie od kilku lat. Mimo tego,że posiadam umiejętności,dyplom magistra Animacji+uprawnienia pedagogiczne i lata praktyki w prowadzeniu zajęć nie ukończyłam żadnego kursu instruktorskiego. Postanowiłam nabyć pełne kwalifikacje do tego by uczyć jako instruktor i mieć szanse na dalszy rozwój, by dostać pracę w innych miejscach.
Przeszukałam już wiele stron związanych z tańcem i znalazłam właśnie te studia podyplomowe, dzięki którym otrzymuje się także dyplom ukończenia kursu instruktorskiego II stopnia.
Proszę o radę, ewentualnie jeszcze inne miejsca, gdzie byłoby coś podobnego. Mieszkam w woj.warmińsko - mazurskim, takze daleko od Rzeszowa.Jeśli istnieje jeszcze coś podobnego bliżej,czekam na odpowiedzi.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź,radę i sugestię,co powinnam zrobić... |
_________________ Shoni |
|
|
|
|
 |
Gość
Solista Baletu

Związek z tańcem: tancerka
|
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 10:48 am