|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Warsztaty z lyrical jazzu z Pawłem Michno 21-22 listopada |
Autor |
Wiadomość |
czarna92
Adept Baletu
|
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 2:38 pm Warsztaty z lyrical jazzu z Pawłem Michno 21-22 listopada
|
|
|
Serdecznie zapraszamy na WEEKENDOWE WARSZTATY Z LYRICAL JAZZU, które odbędą się w terminie 21-22 listopada w Egurrola Dance Studio (Aleje Jerozolimskie 91). Zajęcia poprowadzi PAWEŁ MICHNO.
HARMONOGRAM ZAJĘĆ
Jeden kurs to trzy godziny zegarowe zajęć w ciągu dwóch dni (sobota, niedziela).
sobota:
16.30-18.00 - grupa początkująca
18.15-19.45 - grupa średnio zaawansowana
niedziela:
15.00-16.30 - grupa początkująca
16.45-18.15 - grupa średnio zaawansowana
Lyrical jazz to styl pełen pasji i emocji, w którym tancerz wyraża uczucia za pomocą ruchu. Muzyka nadaje temat a ciało tancerza interpretując utwór ilustruje historię.
PAWEŁ MICHNO
Zawodowy tancerz, choreograf, instruktor tańca, sędzia taneczny. Choreograf programu "You Can Dance - Po prostu tańcz!". Stworzył m.in. choreografię w stylu broadway jazz dla Ani i Artura. Specjalizuje się w tańcu jazzowym i wszelkich jego odmianach - lyrical jazz, broadway jazz, modern jazz, funky jazz.
Więcej informacji:
Tel.: 022 824 02 01; 601 20 20 20
studio@taniec.com.pl
www.taniec.com.pl/szkola/warsztaty |
|
|
|
|
 |
Chiaranzana
Corps de Ballet
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 12:12 pm
|
|
|
Lyrical jazz to styl pełen pasji i emocji, w którym tancerz wyraża uczucia za pomocą ruchu. Muzyka nadaje temat a ciało tancerza interpretując utwór ilustruje historię.
Czy to aby nie lakoniczne wyjaśnienie, bo dla mnie to można tak opowiadać o każdym rodzaju tańca. |
|
|
|
|
 |
Joanna
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: tancerka?
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 4:37 pm
|
|
|
akurat w przypadku lyrical jazz można ten opis zinterpretować bardzo dosłownie |
_________________ "Plié is the first thing you learn and the last thing you master" Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
|
|