|
www.balet.pl
forum miłośników tańca
|
Klasyka - Wrocław, zajęcia dla dorosłych :) |
Autor |
Wiadomość |
Asia20
Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 2:46 pm Klasyka - Wrocław, zajęcia dla dorosłych :)
|
|
|
Witam, czy są na forum osoby które uczą się baletu dla dorosłych w którejś ze szkół we Wrocławiu? Sama mam 20 lat i chcę od października uczestniczyć na takie zajęcia, oczywiście w ramach hobby Zachwyca mnie ten taniec i chcę choć w jakimś stopniu nauczyć się go tańczyć |
|
|
|
|
 |
abba
Adept Baletu

Związek z tańcem: szkoła tańca, baletu
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 12:45 pm
|
|
|
witam,
zatem zapraszam do Wrocławskiej Akademii Baletu, która działa przy Akademii Ruchu.
(ul. Ruska 47 - 48a)
prowadzimy zajęcia baletowe dla dorosłych.
Na początek może Pani zapisac sie na kurs "port de bras". Zaczynamy juz 12 marca o 18:00.
ale jesli na prawde chciałaby Pani "poczuć" balet to proponujemy kurs balet i demiklasyka. To kurs, który odbywa sie w niedziele. Kazde spotkanie trwa 2 godziny. Jedna godzina to balet, czyli nauka pozycji, postawy. Natomiast druga godzina to nauka choreografii, na początek roztańczenie sie.
Grupa poczatkujaca startuje 18 marca.
Na kursy przychodą osoby dorosłe, które marzyły o balecie i ... marzenie się spełniło. Wraz z naszymi instruktorami udało im sie przygotować już 2 mini spektakle baletowe. Efekt ich pracy można zobaczyć
na naszej stronie www.akademia ruchu.com.pl w zakładce galeria.
Jesli potrzebuje pani wiecej informacji prosimy o kontakt mailowy: info@akademiaruchu.com.pl lub telefoniczny 71 793 29 38 |
_________________ Akademia Ruchu
Wrocław ul Ruska 47 - 48 a
info@akademiaruchu.com.pl
TEL. 71/ 793 29 38
http://akademiaruchu.com.pl/pol/Zajecia |
|
|
|
|
 |
|
|