| Bielizna na balet dla chłopca | 

| Autor | Wiadomość | 

| Mati   Nowicjusz

Związek z tańcem:
 Tancerz<3

| 

|    Wysłany: Czw Cze 18, 2015 12:44 pm   Bielizna na balet dla chłopca |   
 |  
               | 
 |  
               | Hej wszystkim! Jestem tu nowy mam 14 lat i chodzę na balet od 4 lat. W szkole prosili mnie abym kupił coś ala stringi, w których mam już zaczynać tańczyć bo jest większy stopień zaawansowania i większość profesjonalistów tak tańczy.  Problem w tym że nie wiem gdzie takie stringi kupić:( Iść do sklepu z bielizną?? Nie chce mówić o tym mamie bo się troszkę wstydzę. |  
                                |             |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sheeda   Adept Baletu

| 

|  Wysłany: Czw Cze 18, 2015 1:57 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Nazywa sie to szpongi jest to dostepne w sklepach tanecznych. Nie wstydz sie I powiedz Mamie
 |  
				| _________________ Nie rezygnuj ze swoich marzen, zawsze wierz ze sie spelnia i wierz w kazdy postawiony cel.
 |  
                                |             |  | 

|   |  | 

|  | 

| Mati   Nowicjusz

Związek z tańcem:
 Tancerz<3

| 

|  Wysłany: Pon Sie 10, 2015 12:17 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Dziękuje za pomoc:) Powiedziałem mamie i kupiła mi na początek takie stringi z gatty bezszwowe kilka par, żeby zobaczyć jak się będę w tym czuł. Zaskoczyło mnie to że jest to mega wygoda. Dlatego teraz kupię szpongi profesjonalne przez internet. 
 Ciężko się do takiej bielizny przyzwyczaić:(. Dlatego chodzę w niej codziennie. Kurcze trochę się wstydzę to założyć pod rajstopy. Chyba dużo profesjonalistów tak tańczy?
 |  
                                |             |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kasia G   ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
 krytyk

| 

|  Wysłany: Czw Wrz 24, 2015 7:27 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Oczywiście, tak tańczy większosć profesjonalistów, a juz zwłaszcza jak tańczą w obcisłych trykotach - po prostu tak jest bezpieczniej, wygodniej i lepiej wygląda   
 np. zobacz zdjęcia solisty Covent Garden Stevena McRae
 http://dancetabs.com/2013...-onegin-london/
 |  
				| _________________ Niech pamięta elita, że każda śmietanka na deser jest bita.
 Lec
 |  
                                |             |  | 

|   |  | 

|  | 

| Mati   Nowicjusz

Związek z tańcem:
 Tancerz<3

| 

|  Wysłany: Pią Paź 02, 2015 1:39 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | No my musimy tańczyć w obcisłych trykotach. I te stringi pod rajstopami to przymus:/ Ale kocham balet i się musiałem przełamać do tego. 
 Znalazłem też na internecie takie body męskie też w kroju stringowym i zamierzam kupić. Podzieli się ktoś opinią czy warto kupić coś takiego??
 |  
                                |             |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |