Jak ostatnio wpadłem do Wrocławia, to juz jedna z forumowiczek chciała mnie wziąc na zajęcia, ale byłem juz taki padnięty tego dnia (warsztaty teatralno-cyrkowe) i poza tym byłem umówiony na "Nakręcaną pomarańczę" we Wspólczesnym...
Ale następnym razem się skuszę... (choć wstyd mi moich braków technicznych :cry: )
zajęcia u Giviego
Nie wiem dokłądnie od ilu lat przyjmują do szkoły baletowej, ale sądzę, że od około 7. Najlepiej zadzwonić tam i się zapytać. Egzaminów wstępnych nie ma, przecież to szkoła prywatna - przyjmują każdego. Chyba trudniej się utrzymać, bo małych rozrabiaków p. Aułła straszy wyrzuceniem. :lol: Chociaż nie sądzę, aby jakiegokolwiek malucha wyrzucono, to pewnie tylko pogróżki. Jeśli masz ponad 10/11 lat wystarczy rozmowa z nauczycielem i załatwione, napewno zostaniesz przyjęta. Polecam tę szkołę, jest naparwdę dobra. Ale nie radzę pchać się do niej komuś kto chce tylko się pobawić, bo atmosfera jest raczej nie do zabawy. Jak zajęcia sa płatene i ile razy w tygodniu się odbywają już ktoś mówił. Jesli masz jakieś jeszcze wątpliwości - pytaj.
-
Tranquility
[quote:9230f85785="Animek"]Czy dorośli też mogą uczęszcać na te zajęcia ? :lol: (20l.)[/quote:9230f85785]
Nie wiem. Są w tej szkole osoby 18-letnie, może nawet trochę starsze, ale to z całą pewnością nie są początkujący. Tańczą na zaawansowanym poziomie, przypuszczam, że to osoby, które chcą w niedalekiej przyszłości rozpocząc pracę w zawodzie tancerza. Jeśli już coś potrafisz, to może dałoby się... Ale nie jestem wszystkowiedząca, dlatego zadzwoń tam we wrześniu (nie jestem pewna czy w wakacje będą lekcje, narazie wszystcy są na obozie). Jeśli interesują Cię zajęcia z baletu dla dorosłych we Wrocławiu to są takie w Szkole Baletowej przy Operetce Dolnośląskiej, na ul. Św.Antoniego.
Wiem, że nie ta tablica, ale skoro zapytał - odpowiadam. Zresztą, wiciąż mowa o zajęciach u p. Giviego Abesadze.
Nie wiem. Są w tej szkole osoby 18-letnie, może nawet trochę starsze, ale to z całą pewnością nie są początkujący. Tańczą na zaawansowanym poziomie, przypuszczam, że to osoby, które chcą w niedalekiej przyszłości rozpocząc pracę w zawodzie tancerza. Jeśli już coś potrafisz, to może dałoby się... Ale nie jestem wszystkowiedząca, dlatego zadzwoń tam we wrześniu (nie jestem pewna czy w wakacje będą lekcje, narazie wszystcy są na obozie). Jeśli interesują Cię zajęcia z baletu dla dorosłych we Wrocławiu to są takie w Szkole Baletowej przy Operetce Dolnośląskiej, na ul. Św.Antoniego.
Wiem, że nie ta tablica, ale skoro zapytał - odpowiadam. Zresztą, wiciąż mowa o zajęciach u p. Giviego Abesadze.