Jaki to balet? ZAGADKI - SIERPIEŃ

Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
nutriaa

:)

Post autor: nutriaa »

Czy to nie przypadkiem carmen :) ????
Paula

Re: :)

Post autor: Paula »

[quote:c118606129="nutriaa"]Czy to nie przypadkiem carmen :) ????[/quote:c118606129]
Tak, gratuluję. Nie wiem czy ktoś zdążył zobaczyć tę zagadkę. Wiedziałam że będzie łatwo. Trzeba w końcu odbiegnąć od zasady tych strasznie trudnych zagadek w miesiącu sierpniu (którą zresztą neiumyślnie sama zaczęłam). A więc gratuluję to jest Carmen w choreografii Roland'a Petit'a. Teraz Ty się pomęczi znajdź coś ciekawego :) Powodzenia.
Assa

Post autor: Assa »

Oooo...Ooooo....ja to tesh wiedziałam, tesh wiedziałam...<podnosi rękę do gory> tylko nie zdązyłam odpowiedzieć....khikhikhi :roll:
yvonne

Post autor: yvonne »

Nutriaa,no kiedy będzie ta zagadka? Bo już się nie mogę doczekać! Wciągające są (te zagadki) :lol:
Paula

Post autor: Paula »

nutriaa no własnie czyżbys zapomniała że zgadłaś tę zagadkę :>
nutriaa

No więc... ja wereeeeszcie pisze :) sorki, ze tak długo ale przez głupią mozille wykasowało mi wszystkie hasła (w tym to na forum baletu :/ ) i trochę mi zajęło zanim je poznajdywałam...

A teraz moja zagadka... http://anawoz.dlf.interia.pl/balet_obraz.bmp

Nie wiem czy dałam Wam trudną zagadkę, czy raczej łatwą, bo po prostu w ogóle się na tym nie znam :] I dlatego błagam Was rozwiążcie szybka i nie pytajcie o żadne podpowiedzi, bo kompletnie nie wiem jakie dać ;]
yvonne

Ale mi się to zdjęcie nie włacza :(
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

Zdjęcie fajne :) no i widac jakis kokretny układ taneczy, ale co to może być ? balet sambowaty :wink: ( ta koszula z zielonymi falbanami)
yvonne

"Pietruszka"?
nutriaa

no niestety to nie jest pietruszka :) Błagam ludzie zgadnijcie bez podpowiedzi bo ja kompletnie nie wiem co o tym balecie powiedzieć więcej :wink:
ODPOWIEDZ