zajęcia u Giviego

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
nutriaa

Re: :)

Post autor: nutriaa »

[quote:274903a565="vvvvv"][quote:274903a565="nutriaa"]vvvv... a nei wiesz gdzie mogłabym zaopatrzyć sie w jakieś body i baletki :] ????[/quote:274903a565]
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:274903a565]

a co to są te kolarki /??? :D
Gość

Post autor: Gość »

[url=http://sportowa.stronawww.pl/images/kolarki.jpg]Kolarki[/url] to krótkie (kończące sie powyżej kolen), obcisłe spodenki.
Zamiast baletek mozna ćwiczyć w skarpetkach, tylko trzeba przetestować kilk par, bo niektóre strasznie ślizgają się na podłodze. Można kupić specjalne antypoślizgowe, ale nie wiem czy one dla odmiany nie hamują zbytnio ruchu.
vvvvv

Post autor: vvvvv »

[quote:dd7547a581="nutriaa"][quote:dd7547a581="vvvvv"][quote:dd7547a581="nutriaa"]vvvv... a nei wiesz gdzie mogłabym zaopatrzyć sie w jakieś body i baletki :] ????[/quote:dd7547a581]
załoz jakies krotkie spodenki,kolarki,[/quote:dd7547a581]

a co to są te kolarki /??? :D
a czy już na pierwszych lekcjach trzeba mieć baletki ???? ( no bo wiesz moze mi się nie spodobać albo cos i co późńiej zrobić z takimi baletkami :) A jeśłi ktoś nie ma takich baletek odrazu na początku to w czymśc sie ćwiczy ???

Tak mam zamiar sie zapisać na balecik i to będzie chyba na pewno wasza szkółka :)[/quote:dd7547a581]
O,to co miałam Ci napisac juz napisał(a) za mnie Gość.A jesli chodzi o skarpetki to tzw antyposlizgowe sa "akurat",przynajmniej jest wieksza pewnosc ze sie nie przewrocisz i nie ma problemu jesli bedziesz miala skarpetki-na poczatek nie wariujmy ze strojami,nie to najwazniejsze.
nutriaa

:)

Post autor: nutriaa »

No to ja Wam wszystkim bardzo chciałam podziękować za rady :) Dzięki nim wreszcie się ruszyłam z domu i... zapisałam na zajęcia w szkole p. Staszewskiego :] W poniedziałek pierwsze zajęcia :D pewnie będzie masakra, bo ze mnie niezbyt pojętny uczeń no ale jakoś przetrwam :) A może ktoś w tym roku też wybiera się do tej szkółki ????
sisi

Post autor: sisi »

spoko nutriaa, dasz radę! C'est le premier pas qui coute...
vvvvv

Post autor: vvvvv »

[quote:a10413b23d="nutriaa"]No to ja Wam wszystkim bardzo chciałam podziękować za rady :) Dzięki nim wreszcie się ruszyłam z domu i... zapisałam na zajęcia w szkole p. Staszewskiego :] W poniedziałek pierwsze zajęcia :D pewnie będzie masakra, bo ze mnie niezbyt pojętny uczeń no ale jakoś przetrwam :) A może ktoś w tym roku też wybiera się do tej szkółki ????[/quote:a10413b23d]
Czyli jednak nie zapisałas sie do "mojej" szkólki ale tez z całego serca życzę dużo przyjemności i wytrwałości.
baletniczka

Post autor: baletniczka »

Witajcie :) . Pytanie kieruję do uczniów szkółki baletowej p. Giviego. Moja mama dzwoniła dziś do p. Aułły. Dowiedziałam się że zajęcia są tylko 3 x w tygodniu !! Dlaczego tak mało? Ktoś tu pisał że nawet 6 x są...Bardzo chcialabym nawiązać kontakt z uczniami p. Giviego (od pazdziernika prawdopodobnie bede uczęszczac na zajęcia) i chcialabym co nieco sie dowiedziec. 3majcie sie. narazie :wink:
Aspicia

Post autor: Aspicia »

6 razy w tygodniu bo niektórzx biorą także dodatkowe lekcje u Giviego (dodatkowo płatne-ok.15zł) odbywaja sie najczesciej jak tylko sie da!
Goosia

Post autor: Goosia »

podbijam pytanie :P bo ja u pana staszewskiefo stawałam na pointach i chodziłam po 10 lekcjach :P czekam na materiał porównawczy 8)
ODPOWIEDZ