Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Wojtek4p

Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych

Post autor: Wojtek4p »

Witam wszystkich dorosłych niespełnionych pasjonatów , miłosników , tańca klasycznego z Bydgoszczy i okolic .
Słuchajcie mam dobrą nowinkę dzięki pomocy wielu życzliwych osób min. jednej z tego forum Tan... , mam przyjemność ogłosić , że jest wielka szansa na zorganizowanie zajęć z tańca klasycznego u nas w Bydzi .
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich zainteresowanych chętnych uczestniczenia w takich zajęciach o bezpośredni kontakt ze mną formy kontaktu podaję poniżej .
Myślę , że fajnie by było stworzyć grupę takich niespełnionych pasjonatów , którzy z chęcią zapoznali by się z tą piękną i trudną formą tańca jaką jest taniec klasyczny .
Liczę na udział w zajęciach kobitek , ale też nie wykluczam chętnych facetów , którzy się baletem interesują .[jesteście też mile widziani ] :)
Zajęcia oczywiście będą płatne [ koszt pedagoga prowadzącego zajęcia+koszty wynajęcia sali ].
Więcej informacji udzielę pod moim adresikiem proszę pisać wpalen@wp.pl lub pod tel. kom 502550795 dzwonić proszę w dni powszednie raczej po godz. 16.00 .
Jeszcze raz zapraszam wszystkich chetnych i oczekuję na wiadomości .
Pozdrawiam . :D :wink: .

P.S. Czytajcie- potencjalni chętni uczestnicy moich zajęć niech dodatkowego smaczku doda fakt , że zajęcia prowadzi p.Anna Tłokińska-Dzeravianka pierwsza solistka baletu Opery Nova .
Oraz wielką pomoc w organizacji tych zajęć zawdzięczam p. Markowi Zajączkowskiemu kierownikowi zespołu baletu Opery Nova i instytucji Operze Nova w Bydgoszczy .
Wielkie podziękowania kieruję z mojej strony dla wymienionych osób .
P.S. Pochwalę się tym ewentualnym jeszcze nie zdecydowanym , że odbyły się już dwa spotkania w poniedziałki i zajęcia były bardzo interesujące , świetnie są prowadzone i w miłej atmosferze .
Polecam i zapraszam . :) .
sisi

Post autor: sisi »

super:) bardzo się cieszę, że w końcu uda się wam zorganizować zajęcia w Bydgoszczy :)

pozdrawiam
Tanc...

Post autor: Tanc... »

No to Wojtek działaj .Ludzie!!! Wojtek chce to bardzo profesjonalnie zorganizować - jak któś jest chętny na zajęcia z tańca klasycznego i nie tylko to ....piszcie i zgłaszajcie się .Jest to człowiek ,który musiał wiele ścieżek wydeptać ,żeby coś w Bydgoszczy miało szanse ruszyć .Trzymam kciuki !!!! Życzę wszystkim odwagi samozaparcia i rozpoczęcia zajęć !!!! :D Pozdrawiam .Tanc... :D
Wojtek4p

Witam . Wielkie dzięki dla Sisi i Sebiego za słowa wsparcia i pozdrawiam . :) :wink: .
Tanc...

Pozdrawiam . :D
Tanc...

Gratuluję Wojtku .Cieszę się ,że udało ci się rozpocząć akcję związaną z warsztatami z tańca i to z jakimi osobami prowadzącymi .Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia.Zachęcam wszystkich .Pozdrawiam.Tanc...
Julcia

Post autor: Julcia »

Swego czasu p. Marek Zajączkowki był choreografem baletu szczecińskiej Opery na Zamku. Miałam okazje z nim współpracować, naprawde przemiły, ale badzo wymagający facet ;)
Wojtek4p

Witaj Julcia . Masz rację p. M. Zajączkowski bardzo świetny facet tak jak wspomniałem bardzo wiele mi pomógł w organizacji moich zajęć za pośrednictwem naszej Opery .
A jeżeli był wymagający tak jak piszesz to wiadomo , że działało to tylko na plus . Pozdrawiam . :) :wink:.
Wojtek4p

Witajcie ludkowie . Musże się pochwalić , że jestem już po kolejnych poniedziałkowych zajęciach z tańca klasycznego , coraz bardziej mnie zaczynają fascynować choć przyznam uczciwie , że nie jest łatwo .
Ale pewnie gdyby szło zbyt łatwo to by nie było tej wewnętrznej satysfakcji , że do wszystkiego się dochodzi powoli i ciężką pracą .
Naprawdę polecam takie zajęcia wszystkim nie spełnionym pasjonatom tańca klasycznego .
I oczywiście zapraszam wszystkich ludków z Bydzi do mnie na zajęcia , jest świetna pani prowadząca , fajna grupka ludzi i miła atmosferka . :D :wink: .
sisi

Post autor: sisi »

bravi, bravi! jestem pełna podziwu dla ciebie wojtku, bo masz w sobie niesłychaną pasję... wielu ugięłoby się pod cięzarem zorganizowania zajęc a potem wytrwania na nich. powodzenia i czekamy na dalsze relacje :)
ODPOWIEDZ