HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Paula

Post autor: Paula »

Jej waga...czyżby była ZA LEKKA...chciałabym mieć taki problem...
Kasia G

Post autor: Kasia G »

hmmm, jej partner na pewno nie sprawił że wygrali drugie miejsce - technika techniką (krzywe arabeski jak piszesz ;) ) ale to jednak na Elene się patrzyło, to ona ma osobowośc sceniczną, o co Michał musiał się bardzo starać aby być wogóle zauwazonym i nie "odstawać" za bardzo od partnerki. W choreografi zaprezentowanej na Eurowizji chodziło własnie o wyraz. Ale ogladałam ich takze w Grand pas classique - bardzo dobrze sie prezentowali, takze pod względem technicznym. Michał miał problemy z wylądownaiem pary skoków, ale Elena fascynowała sprawnością i wdziękiem - łącząc dobrą technikę z tym, co solistka miec powinna - osobowośc własnie
Tranquility

Post autor: Tranquility »

hm... to, że jej partner robił za dźwig to prawda... ;)

ale żeby od razu tak ją krytykować... wg mnie jest dobra i ma talent... i jestem prawie pewnien ze osiagnie sukces na tanecznej scenie... :D
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:33f6241c34="Elenka1"]a to zdjęcie nie widać jak brzydko stoi w krzywym arabezku!!!http://img278.imageshack.us/my.php?image=karpuhina9iv.jpg[/quote:33f6241c34]

Sądzę, że wiele osób chciałoby mieć tak 'krzywe' arabesque ;)
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

sory więcej nie zadam pytania na ten temat
Copellia1

Ja tylko sie pytam dlaczego ją tak zchwalacie jeśli są dużo lepsze od niej tylko mniej znane tancerki a ona nie robi takich cudownych rzeczy?! :?:
Copellia1

wiesz że nie o to mi chodzi
ODPOWIEDZ