Obozy baletowe i taneczne

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
olęka

Obozy baletowe i taneczne

Post autor: olęka »

witam,
mam do was b. wazne pytanko
czy ktos moze wie czy w polsce istnieja jakiegos typu obozy baletowe , lub ..taneczne? (bardziej zalezy mmi na balecie ) chodzi mi o taki oboz np. wakacyjny lub w ferie zimowe dla osob heh 'poczatkujacych' ktore nigdy nie mialy doczynienia z baletem ale maja pewne doswiadczenie taneczne albo nie :)
bede bardzo wdzieczna za odp. szukalam w necie ale niestety nic nie znalazlam i mam nadzieje ze moze wy cosik wiecie na ten temat?
ja niestety mam 17l i jestem za stara na szkole moze kursy ale trzeba miec czas wiec marze o obozie :(
pozdrawiam olęka z wawki
ps. gdyby odp. byla pozytywna to w miare mozliwosci blagam o link !!!!!
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Oczywiscie, ze obozy sa, ale linku niestety nie podam, bo blizej sie nigdy nie interesowalam...
olęka

no wlasnie jakos nic znalesc nie moge...co za pech to gdzie szukac?
Zuzka

Do wakacji jeszcze ho, ho wiec calkiem mozliwe, ze nie ma jeszcze zadnych konkretnych informacji o obozach tanecznych, takze wydaje mi sie, ze nie musisz sie martwic, ze takowych nie ma :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

na pewno jest mnóstwo warsztatów tanecznych, ale to nie to samo co obozy...
czekoladka

Post autor: czekoladka »

u mnie w Kielcach takie coroczne warsztaty wakacujne organizuje Tomek Rowiński z zespołem Rewanż www.rewanz.pl
olęka

[waresztaty warsztaty ja chcialam na ferie zimowe :) aah oh
Zuzka

Z tego co sie orietuje (jezeli sie myle to poprawcie mnie), ale ferie w roznych czesciach Polski sa w innych terminach, wiec z dopasowaniem takich warsztatow moze byc roznie....
patrychaa21

Post autor: patrychaa21 »

ja tez z wielką chęcią wybrałabym sie na jakiś obóz...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[quote:60a8ad96c7="czekoladka"]u mnie w Kielcach takie coroczne warsztaty wakacujne organizuje Tomek Rowiński z zespołem Rewanż www.rewanż.pl[/quote:60a8ad96c7]

myślę, że takie obozy są dla danych grup, ktore trenują już ze sobą jakiś czas...
ODPOWIEDZ