po co baletnicom biale "getry" i rajstopy?

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Julcia

Post autor: Julcia »

Makova Ty to masz głowę ! :)
Ja swoje ulubione getry doprowadziłam już do stanu, w którym do używania się nie nadają :D A kupiłam je za całe 1 euro w Lubece. Teraz mam getry z New York, ćwicze w nich już rok a wyglądają jak nowe :) Może są niezniszczalne ? ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

[quote:8593ab9d76="DolceGabbana"]
Obecnie mam białe getry z H&M'u z działu dziecięcego :D zapłaciłam za nie niecałe 10zł, obcięłam piętę i są super :D[/quote:8593ab9d76]

Ostatnio też zwróciłm na nie uwagę, są bardzo dobrej jakości, tylko niestety dość małe - na drobne nóżki :)

Wszystkie swoje ocieplacze wyszperałam w sklepach z używaną odzieżą - za grosze.
Princesska17

Post autor: Princesska17 »

Ja mam z rodzicami taki układ, że co roku fundują mi nowe getry na urodziny. Niedawno więc dostałam nowiutkie, cieplutkie, są naprawdę śliczne :D Takie różowe, pasują mi do różowych point :)) Kocham getry, jest w nich coś napradę uroczego :)) No i są świetne na rozciąganie :]
sfra

Post autor: sfra »

[quote="Czajori"][quote:40b40754f6="DolceGabbana"]
Wszystkie swoje ocieplacze wyszperałam w sklepach z używaną odzieżą - za grosze.[/quote:40b40754f6]
Ja mam jedne z lumpeksu, zapłaciłem za nie 2 zł (na wagę!) i jestem z nich bardzo zadowlony, w dodatku wmaiwam sobie ,ze cwiczyl w nich ktos sławny :wink:
Julcia

Post autor: Julcia »

[quote:bbc0a27bb5="sfra"]Ja mam jedne z lumpeksu, zapłaciłem za nie 2 zł (na wagę!) i jestem z nich bardzo zadowlony, w dodatku wmaiwam sobie ,ze cwiczyl w nich ktos sławny :wink:[/quote:bbc0a27bb5]
Nigdy nie podchodziłam do ciuchów z lumpeksu w ten sposób ;) Ale musze przyznać, że podoba mi się ten sposób :)
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

Ja kiedyś w lumpeksie znalazłam 3 pary baletek prawie nieuzywanych (sansha,jakies niemieckie i francuskie ) za ZŁOTÓWKĘ para :shock:
Paula

Post autor: Paula »

:o To jest jakiś sposób, ale taka okazja się nie zdaża zbyt często :( A szkoda :) Przydały by się jakieś baletowe lumpexy :P Były by tam baletki które ktos kupił sobie z duże/ za małe... pointy :P To byłby jakiś pomysł :)
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Paula popieram na całej linii! Niech ktos cos takiego otworzy!
gonia

Post autor: gonia »

[quote:c84e57db80=".:Odylia:."]Ja kiedyś w lumpeksie znalazłam 3 pary baletek prawie nieuzywanych (sansha,jakies niemieckie i francuskie ) za ZŁOTÓWKĘ para :shock:[/quote:c84e57db80]

Ja w tym roku ćwiczę w baletkach, które moja mama kupiła w lumpexie za 7zł. Kompletnie NIEUŻYWANE, nawet miały taki, jakby "meszek" na podeszwie. A nie zapłaciłam 30 czy 40 zł....

ps Popieram Paule- niech ktoś otworzy lumpex baletowy! (najlepiej w Toruniu, hehe :twisted: )
ODPOWIEDZ