HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU
-
.:Odylia:.
chyba juz nie macie co robic, proponuję poćwiczyc w domu i zając sie czymś innym. Jezeli chodzi o Helenke to naprawde jest świetna, na konkursie Eurowizji, powinna zając nie drugie miejsce, ale pierwsze.Nie moge zrozumieć dlaczego tak ją niektore osoby krytykują- czyżby zazrdość?. Opanujcie sie dziewczyny i zajmijcie sie swoimi sprawami
-
.:Odylia:.
Re: Przeprosiny
"Przepraszam wszystkich trochę mnie poniosło nie chciałam żeby tak się to rozniosło po forum więcej nie zadam pytania ani odpowiedzi na ten temat. Z wielkimi przeprosinami dla Całego Wrocławia i nie tylko dla Odyli sory .że mnie znasz Swanilda sory Eleno Karpuchino sory wszyscy.Przepraszam przykro mi"
to słowa twórczyni całej dyskusji sprzed jakiegoś czasu-Copelli1
nie rozdrapujmy więc starych ran
to słowa twórczyni całej dyskusji sprzed jakiegoś czasu-Copelli1
nie rozdrapujmy więc starych ran
[quote:7a4fdb1308="Marysia W"]Polu1,
po pierwsze nie powtarzaj, bo już jeden z użytkowników to samo napisał. Po drugie, ja jestem tylko ciekawa, bo dla mnie wszystkie figury, arabeski itp., są IDEALNE![/quote:7a4fdb1308]
jezeli sie powtorzylam to przepraszam, uwazam tylko ze nie potrzebnie caly czas jest ten temat poruszany, Elenka jest naprawde bardzo dobra, wiec zostawmy sprawe krzywych ponoc arabesek i trzymajmy za nia kciuki, zeby sie jak najlepiej dalej rozwijala, bo prawda jest taka ze drugiej takiej dobrej w Polsce nie ma
po pierwsze nie powtarzaj, bo już jeden z użytkowników to samo napisał. Po drugie, ja jestem tylko ciekawa, bo dla mnie wszystkie figury, arabeski itp., są IDEALNE![/quote:7a4fdb1308]
jezeli sie powtorzylam to przepraszam, uwazam tylko ze nie potrzebnie caly czas jest ten temat poruszany, Elenka jest naprawde bardzo dobra, wiec zostawmy sprawe krzywych ponoc arabesek i trzymajmy za nia kciuki, zeby sie jak najlepiej dalej rozwijala, bo prawda jest taka ze drugiej takiej dobrej w Polsce nie ma