Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
amira

Post autor: amira »

Hejka! Fajnie, że jest takie forum gdzie mozna się tak "zanurzyć" w tym pięknym świecie tańca.
Na imie mam Joasia, niestety sporo Wam zawyżę średnią wiekową. Jako 10-letnia dziewczynka chodziłam przez 2 lata do OSB w Bytomiu (w zamierzchłych latach 70-tych), ale niestety moje zdrowie zaczęło szwankować i musiałam przerwać naukę. Ale bakcyla połknęłam i później też przez wiele lat tańczyłam w zespole ludowym. Z tańcem rozstałam się na studiach, ale jak tylko mogę to odwiedzam Teatr Wielki. Ostatnio widziałam Braci Karamazov Eifmanna i to by było chyba na tyle :wink: !
natalka_

Post autor: natalka_ »

Ja mam na imie Natalia mam 17 lat i niestety nie chodze do szkoly baletowej i strasznie cierpie w tego powodu... ale pomarzyc zawsze mozna :) Za to zajelam sie tancem wspolczesnym ktory moim zdaniem tez jest cudowny... =)
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam nowych forumkowiczów i pozdrawiam . :D :wink: .
Myślę , że każdy rodzaj tańca jest interesujący i oczywiście pozdrowionka dla wszystkich tańczących i dla tych nie tańczących - jeszcze może nie spełnionych.
Zawsze może nadejść ten szczęśliwy dzień ... :) .
Ojla

Post autor: Ojla »

Witam cieplutko Was wszystkich :D
Jestem Ola, mam 19 lat..blablabla....
Kocham muzykę klasyczną oraz balet, choć praktycznie nic o nim niewiem, poza tym mam mnóstwo innych zainteresowań. Kiedyś oglądnęłam sobie taki film, pt. "Billy Elliot" - o takim chłopaku, co w balecie tańczył i wzruszyłam się :wink: Podobnie, jak w Poznaniu widziałam "Jezioro łabędzie" :cry: . Słucham dużo klasyki, jeżdzę do filharmonii i to tylko tyle z mojego życia muzycznego. Wchodzę sobie czasem na Wasze forum, żeby sobie poczytać, pooglądać fotki i pomarzyć....Pozdrawiam :D
Misour

Post autor: Misour »

Teraz kolej na mnie :) Mam na imie Karolina, mam 15 lat. 2 lata temu chodziłam na zajęcia taneczne przez pol roku..jednak z pewnych powodw zrezygnowałam. Teraz od 3 stcznia będę uczyć się baletu :) Nie mogę się doczekać pierwszej lekcji :D Nareszcie spełni się moje marzenie...
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Hejo hejo :D ....
Nazywam się Marta i jestem ze [u:b4d10d61e1]SZCZECINA[/u:b4d10d61e1] :D (miałam podkreślić więc podkreślam hehe )
hmmm ... co moge jeszcze napisac ... ? Interesuje się ... baletem - tak dla odmiany heheh :D:D:D .. no i chyba tyle hehe :D:D:D wystarczy narazie :D
*Julinka*

hejcia

Post autor: *Julinka* »

Ja nie jestem tu zupełnie nowa ale nigdy nie miałam przyjemności przedstawić się :) Mam na imię Julia i jestem z Poznania.Chodzę do prywatnej szkoły baletowej.Kocham taniec i dlatego codziennie wchodze na to forum :lol: :) Pozdrawiam wszystkich!!!!
just_me

Post autor: just_me »

No to ja też się przywitam, chociaż to nie jest pierwszy mój post, bo jestem tu od przedwczoraj :]. W innej notce napisałam już co nieco o sobie, więc pewnie niektórzy z Was już przeczytali. W każdym razie mam świra na punkcie baletu i jestem z Krakowa :). Ulubiony film? "Billy Elliot". I bardzo się cieszę, że takie forum jak to istnieje, bo to jedno z niewielu miejsc, gdzie mogę porozmawiać o mojej totalnej pasji :]. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Hay! Zamierzam dołączyć do forumowiczów ponieważ widzę, że prowadzone są tutaj ciekawe tematy związane z moją pasją-czyli baletem. Chodzę do ogniska baletowego w Szczecinie razem z wieloma członkami tego forum... Kocham tańczyć, ale nie jestem w tym najlepsza :( Moja wychowawczyni sprawiła, że nie potrafię się już tak przykładać jak kiedyś. Mam nadzieję, że jak poczytam trochę o was i waszych doświadczeniach, będzie to dla mnie jakąś mobilizacją :wink:
Justi

Post autor: Justi »

Witam ! Postanowiłam dołączyć do tego forum, ponieważ kocham balet i wszystko co z nim związane :D W sumie tańczę już ósmy rok (chociaż niestety tego po mnie nie widać), obecnie w Ośrodku Edukacji Baletowej "Gronex" w Zabrzu. No, to by było na tyle. Pozdrawiam wszystkich ! :wink:
ODPOWIEDZ