Przedstawialnia
Hejka! Fajnie, że jest takie forum gdzie mozna się tak "zanurzyć" w tym pięknym świecie tańca.
Na imie mam Joasia, niestety sporo Wam zawyżę średnią wiekową. Jako 10-letnia dziewczynka chodziłam przez 2 lata do OSB w Bytomiu (w zamierzchłych latach 70-tych), ale niestety moje zdrowie zaczęło szwankować i musiałam przerwać naukę. Ale bakcyla połknęłam i później też przez wiele lat tańczyłam w zespole ludowym. Z tańcem rozstałam się na studiach, ale jak tylko mogę to odwiedzam Teatr Wielki. Ostatnio widziałam Braci Karamazov Eifmanna i to by było chyba na tyle :wink: !
Na imie mam Joasia, niestety sporo Wam zawyżę średnią wiekową. Jako 10-letnia dziewczynka chodziłam przez 2 lata do OSB w Bytomiu (w zamierzchłych latach 70-tych), ale niestety moje zdrowie zaczęło szwankować i musiałam przerwać naukę. Ale bakcyla połknęłam i później też przez wiele lat tańczyłam w zespole ludowym. Z tańcem rozstałam się na studiach, ale jak tylko mogę to odwiedzam Teatr Wielki. Ostatnio widziałam Braci Karamazov Eifmanna i to by było chyba na tyle :wink: !
Witam cieplutko Was wszystkich :D
Jestem Ola, mam 19 lat..blablabla....
Kocham muzykę klasyczną oraz balet, choć praktycznie nic o nim niewiem, poza tym mam mnóstwo innych zainteresowań. Kiedyś oglądnęłam sobie taki film, pt. "Billy Elliot" - o takim chłopaku, co w balecie tańczył i wzruszyłam się :wink: Podobnie, jak w Poznaniu widziałam "Jezioro łabędzie" :cry: . Słucham dużo klasyki, jeżdzę do filharmonii i to tylko tyle z mojego życia muzycznego. Wchodzę sobie czasem na Wasze forum, żeby sobie poczytać, pooglądać fotki i pomarzyć....Pozdrawiam :D
Jestem Ola, mam 19 lat..blablabla....
Kocham muzykę klasyczną oraz balet, choć praktycznie nic o nim niewiem, poza tym mam mnóstwo innych zainteresowań. Kiedyś oglądnęłam sobie taki film, pt. "Billy Elliot" - o takim chłopaku, co w balecie tańczył i wzruszyłam się :wink: Podobnie, jak w Poznaniu widziałam "Jezioro łabędzie" :cry: . Słucham dużo klasyki, jeżdzę do filharmonii i to tylko tyle z mojego życia muzycznego. Wchodzę sobie czasem na Wasze forum, żeby sobie poczytać, pooglądać fotki i pomarzyć....Pozdrawiam :D
-
martusiaa4u
hejcia
Ja nie jestem tu zupełnie nowa ale nigdy nie miałam przyjemności przedstawić się :) Mam na imię Julia i jestem z Poznania.Chodzę do prywatnej szkoły baletowej.Kocham taniec i dlatego codziennie wchodze na to forum :lol: :) Pozdrawiam wszystkich!!!!
No to ja też się przywitam, chociaż to nie jest pierwszy mój post, bo jestem tu od przedwczoraj :]. W innej notce napisałam już co nieco o sobie, więc pewnie niektórzy z Was już przeczytali. W każdym razie mam świra na punkcie baletu i jestem z Krakowa :). Ulubiony film? "Billy Elliot". I bardzo się cieszę, że takie forum jak to istnieje, bo to jedno z niewielu miejsc, gdzie mogę porozmawiać o mojej totalnej pasji :]. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
Hay! Zamierzam dołączyć do forumowiczów ponieważ widzę, że prowadzone są tutaj ciekawe tematy związane z moją pasją-czyli baletem. Chodzę do ogniska baletowego w Szczecinie razem z wieloma członkami tego forum... Kocham tańczyć, ale nie jestem w tym najlepsza :( Moja wychowawczyni sprawiła, że nie potrafię się już tak przykładać jak kiedyś. Mam nadzieję, że jak poczytam trochę o was i waszych doświadczeniach, będzie to dla mnie jakąś mobilizacją :wink: