AKCES
moje miniaturowe pointy mają się bardzo dobrze:) co innego z miniaturowymi baletkami, które jakiś czas temu mi się całkowicie rozpadły. Jeśli chodzi o zwyczajne, normalnego rozmiaru pointy, to "same w sobie" się szybko nie rozklejają, w każdym bądź razie w moim przypadku szybciej się po prostu łamią, aniżeli coś im "z boczku" odpada...
Wracając jeszcze do tych point "0". To są normalne, zwykłe pointy, ale bardzo miękkie, nad którymi nie trzeba się przez jakiś czas (zależny od każdego z osobna) znęcać po to, by czuć się w nich swobodnie, a nie jak w przyszytych pod stopę drewienkach. Z tego co mi wiadomo, faktycznie (ktoś już wcześniej wspomniał) ich twardość dochodzi do "4"- na szczęście nigdy takich nie miałam. Przeważnie mam "2". Ale trzeba wprowadzić wkońcu jakieś innowacje, nawet na tym niezbyt cudownym obszarze ofert akcesu...
Wracając jeszcze do tych point "0". To są normalne, zwykłe pointy, ale bardzo miękkie, nad którymi nie trzeba się przez jakiś czas (zależny od każdego z osobna) znęcać po to, by czuć się w nich swobodnie, a nie jak w przyszytych pod stopę drewienkach. Z tego co mi wiadomo, faktycznie (ktoś już wcześniej wspomniał) ich twardość dochodzi do "4"- na szczęście nigdy takich nie miałam. Przeważnie mam "2". Ale trzeba wprowadzić wkońcu jakieś innowacje, nawet na tym niezbyt cudownym obszarze ofert akcesu...
Ostatnio troszke zmienili wyglad miniturowych point sa naprawde piekne :) Poza tym zmienilo sie takze troche w tych normalnych uzytkowych pointach. Przedewszystkim maja ladniejszy ksztalt i sa z deczka wygodniejsze. Maja po prostu wezszy czubek a wcale z tak bardzo na nie nie narzekam chociaz nie powiem jakbym miala wybor sposrod nich a innych to na pewno wybralabym inne z tym ze teraz sa na prawde ladniejsze (ahhh te oplywowe ksztalty) :)
-
drCoppelius
-
.:Swanilda:.
-
aankaa_baletnica=)
-
drCoppelius
[quote:e1a4cc1180="Zuzka"]ja mam sneakersy z Akcesu i powiem szczerze, ze srednio jestem zadowolona, ale to i tak moje pierwsze sneakery:)[/quote:e1a4cc1180]
ja zamierzam sobie zamowic sneakery i chcialam sie spytac jak ci "wytrzymują" i czy nie nadaja sie do odlozenia na poleczke po paru probach. na razie niestety nie moge sobie pozwolic na cos drozszego :/ ach te finanse... dlatego jezeli mi sie nie rozleca po kilku razach i nie sa bardzo tragiczne to chyba sie na nie zdecyduje zeby miec chociaz na razie w czym ćwiczyc, a optem sobie zapoluje na jakies inne fajne :)
ja zamierzam sobie zamowic sneakery i chcialam sie spytac jak ci "wytrzymują" i czy nie nadaja sie do odlozenia na poleczke po paru probach. na razie niestety nie moge sobie pozwolic na cos drozszego :/ ach te finanse... dlatego jezeli mi sie nie rozleca po kilku razach i nie sa bardzo tragiczne to chyba sie na nie zdecyduje zeby miec chociaz na razie w czym ćwiczyc, a optem sobie zapoluje na jakies inne fajne :)
Co do sneakersow to musze powiedziec, ze jak na razie wytrzymuja. Sa praktycznie w takim stanie w jakim je kupowalam, wiec nie narzekam. Jednak jak pisalam to sa moje pierwszy sneakersy i nie wiem jak sie tanczy w innych. Dodam tez, ze nie tancze duzo 8-10 godzin tygodniowo tylko. No to tyle:) Jakbys miala jeszcze jakies pytania, to sluze :)
na ja tez wiecej nie tancze na tydzien (mamy zajecia przewaznie 2 razy w tyg, mało a szkoda) a na buty tego typu to sie napalilam juz z rok temu i dopiero teraz udalo mi sie przekonac mame do kupna. padlam jak sie mnie spytala "a czy to wazne w czym ty cwiczysz?" jejku... tragedia :/ ale ona nigdy nie rozumiala pewnych spraw.
no dlatego sie zdecyduje i po nowum roku bede pomykac w moich pierwszych sneakersach :)
no dlatego sie zdecyduje i po nowum roku bede pomykac w moich pierwszych sneakersach :)