rajstopy baletowe

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Dzieki.
Wczoraj własnie tam byłam i wykupiłam wszystkie rajstopy o razmiarze 146-164 czyli najwieksze :twisted: Mieli ostatnie dwie pary.
wh

Post autor: wh »

Mam nadzieje, że jeszcze zamówią te rajstop? ;0
A swoją drogą to zastanawiam się dlaczego te rajstopy są "anonimowe"-żadnych namiarów na producenta, tylko rozmiar i że białe...Czyżby jakiś przemyt albo nielegalna wytwórnia rajstopek baletowych...? ;0))))
Ogłaszam konkurs na odnalezienie producenta- nagrodą będą takie właśnie rajstopy.
sisi

Post autor: sisi »

coś się ostatnio zaroiło na forum od konkursów... :P

a moze po prostu zapytac własciciela sklepu skąd je kupuje?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Myślę, że trudno będzie odnaleźc producenta....... ale można próbowac :D
tancereczka19

Post autor: tancereczka19 »

Nie wiem czy wiecie ale na wszelki wypadek napiszę : hurtownia z rajstopkami :wink: została przeniesiona na ul.Sw. Filipa 25.. Wiem bo moja mama jechała dziś do Krakowa, więc ją wydelegowałam ;) Podobno są tylko białe. Pozdrawiam :wink:
Goosia

Post autor: Goosia »

tak sobie czytam i czytam i mysle jakiego ja mam strasznego pecha :? we wrocku nie ma ZADNEGO sklepu z artykułami baletowymi... chyba ze jakims cudem coś się przede mna uchowało <w co wątpię> :( i co ja mam zrobic jak mi się rajstopki podrą?? -> :(
weronika.

Post autor: weronika. »

Kupić sobie nowe w sklepie z bielizną... :D nie ma innego wyboru jakoś trzeba sobie radzić
yvonne

Post autor: yvonne »

Na Stadionie są w jednym stoisku 8)
wh

Post autor: wh »

Jeżeli ktoś jest zainteresowany nadal rajstopkami baletowymi to na ul Św Filipa 5 (na końcu Nowego Kleparza) w tej hurtowni co się przeniosła z ul. Lubicz są dostępne po 8,50zł. Chociaż dość szybko się przecierają( a ja czasami chodzę w nich do normalnych butów i spódniczki ;0) , to są naprawdę niezłe.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

w Decathlonie mają też fajnie rajstopy na balet, sama w nich ćwiczę. Tylko są drogie bo kosztują 30 zł...
ODPOWIEDZ