Co wkładacie do point?
Co wkładacie do point?
Co jest dla Was najlepsze? Ja mam gąbkę przy samym czubku i plastikową reklamówkę - próbowałam wielu materiałów, ale to jest dla mnie najwygodniejsze. Co macie Wy?
Jeszcze jedno - czy macie może jakieś informacje jak działają te zagraniczne wkładki do point? Wybaczcie, ale nie pamiętam, jakiej firmy były, sprawdzę i napiszę.
Pozdrawiam
[b:446e13e2e5][color=green:446e13e2e5]Podzielcie się swoimi pomysłami na "wkładki domowe" :)
o profesjonalnych rozmawiamy [URL=http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=619]tutaj[/URL]
[/color:446e13e2e5][/b:446e13e2e5]
[color=green:446e13e2e5]mod[/color:446e13e2e5]
Jeszcze jedno - czy macie może jakieś informacje jak działają te zagraniczne wkładki do point? Wybaczcie, ale nie pamiętam, jakiej firmy były, sprawdzę i napiszę.
Pozdrawiam
[b:446e13e2e5][color=green:446e13e2e5]Podzielcie się swoimi pomysłami na "wkładki domowe" :)
o profesjonalnych rozmawiamy [URL=http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=619]tutaj[/URL]
[/color:446e13e2e5][/b:446e13e2e5]
[color=green:446e13e2e5]mod[/color:446e13e2e5]
Mi kiedyś uwielbiana przeze mnie pani pedagog zdradziła tajemnicę że w dawnych czasach ona jak była uczennicą owijała stopy... papierem toaletowym. Stwierdzam że dobry papier nie jest zły, trochę trzeba popracować nad techniką wciskania takiego motka w poite ale jak to się opanuje to w poitach można brykać caaały dzień.
[quote:8b78542f7f="Bajaderka"]papier toaletowy??!! :roll: muszę spróbować, szczerze mówiąc to nigdy nie wpadłam na tai pomysł, a nie wiesz jak go upchać do point i ile:>[/quote:8b78542f7f]
Ja to robię tak : najpierw owijam stopę tak na wysokości jak się palce kończą (łączą się ze stopą) a ten papier który wychodzi poza palce zwijam jak panie pakują w sklepie np. mięsko i dzięki temu powstaje coś w rodzaju poduszki i poity nie gniotą palców. Ilościowo nic nie doradzę bo trzeba to dopasować do swojej stopy/poity. Polecam papier z wyższej półki cenowej (Velvet , Lambi).
Ja to robię tak : najpierw owijam stopę tak na wysokości jak się palce kończą (łączą się ze stopą) a ten papier który wychodzi poza palce zwijam jak panie pakują w sklepie np. mięsko i dzięki temu powstaje coś w rodzaju poduszki i poity nie gniotą palców. Ilościowo nic nie doradzę bo trzeba to dopasować do swojej stopy/poity. Polecam papier z wyższej półki cenowej (Velvet , Lambi).