Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Goosia

Post autor: Goosia »

:D :D :D :D :D :D :D to jest genialne 8)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

hmmm przynajmniej sie dziewczyna usmiecha a nie tak jak niektore mine maja jakby sie mialy poplakac ...
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

żeczywiście piękne <buja w obłokach> :D
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

a mnie się nie podoba....strasznie się "rwie" ta dziewczyna...ble...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

mnie się tak średnio podoba.... właściwie nie wiem co mi nie pasuje... ale nie jestem zachwycona...
sfra

Post autor: sfra »

ta niby "Esmeralda' całkiem fajna, "Sylfidy" tragiczne (baletnica z kula do kręgli - to by był niezły balet gimnastyczny!) :wink:
Copellia1

Post autor: Copellia1 »

Nawet fajne :)
Justi

Post autor: Justi »

[quote:72a7d4a3ee="sfra"]ta niby "Esmeralda' całkiem fajna, "Sylfidy" tragiczne (baletnica z kula do kręgli - to by był niezły balet gimnastyczny!) :wink:[/quote:72a7d4a3ee]
Zgadzam się :) Esmeralda fajna - bardziej prezentuje taniec orientalny niż gimnastykę artystyczną, ale ja lubię ten rodzaj tańca :wink: A ten drugi film mi się nie podobał - za bardzo się wyginały i zabrakło im tego baletowego wdzięku. I nieładnie układały ręce :x Jak dla mnie to było tylko takie 'wygiąć się, złożyć' i tak w kółko :?
just_me

Post autor: just_me »

"Esmeralda" - wydawało mi się, że ona nie występuje na jakimś konkursie, a jedynie ćwiczy... Niektóre elementy niesamowite, ale całość... Nie bardzo...
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

A mi się właśnie Sylfidy bardzo podobają, a esmeralda nie bardzo. Miałam wrażenie, że ona robi w kółko to samo :/
ODPOWIEDZ