SB przy ul. Łąkowej w Krakowie
[quote="sari"][quote:004013bb2c="Domi"][quote:004013bb2c="lorien"]a byłyście (domi, sari) na jakimś obozie w stropkovie z p. nowak? jak tak, to sie na pewno znamy/ znałyśmy;)[/quote:004013bb2c]
ja byłam na ostatnim obozie, a Sari z tego co wiem na przedostatnim[/quote:004013bb2c]
Ja byłam w 2000 roku w Stropcovie, więc może się znamy. :) Mój najcudowniejszy obóz baletowy--> z gimnastyczkami!!! :D
Pozdrawiam[/quote
hm...w 2000 juz odeszłam z baletu ale pewnie i tak sie znamy! pozdr**
ja byłam na ostatnim obozie, a Sari z tego co wiem na przedostatnim[/quote:004013bb2c]
Ja byłam w 2000 roku w Stropcovie, więc może się znamy. :) Mój najcudowniejszy obóz baletowy--> z gimnastyczkami!!! :D
Pozdrawiam[/quote
hm...w 2000 juz odeszłam z baletu ale pewnie i tak sie znamy! pozdr**
[quote:a7be13b142="Bajaderka"]No, ja też. Wogóle mam nadzieję że balet krakowski wstanie jakoś na nogi po wybudowaniu nowej operetki i będzie miał dobrych tancerzy. No i chciałabym zobaczyć w końcu jakieś balety na naszych scenach :twisted:[/quote:a7be13b142]
O tak, też bym chciała... Te "nasze"--> wykonane przez krakowski zespół baletowy.(oczywiście te zagraniczne też jak najbardziej mile widziane!!). Może wkońcu nasze marzenia się spełnią. :D A operetka w grudniu ma być gotowa?? Ktoś wie?
O tak, też bym chciała... Te "nasze"--> wykonane przez krakowski zespół baletowy.(oczywiście te zagraniczne też jak najbardziej mile widziane!!). Może wkońcu nasze marzenia się spełnią. :D A operetka w grudniu ma być gotowa?? Ktoś wie?
-
aankaa_baletnica=)
To nie takie proste, nawet jak będzie opera, to trzeba będzie opłacic tancerzy, itd, myślę, że gdyby była to tylko kwestia odpowiedniego teatru, nasz zespół juz teraz byłby znacznie większy i wystawiałby balety. Przecież sam budynek teatru nie spowoduje tego, że nagle w Krakowie będzie 40 tancerzy, miejmy jednak nadzieję, że to jest już jakis kroczek w dobra stronę :wink: