Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

nie ima się Makarovej? ... :cry:
szkoda, miałam nadzieję że mój umierający łabędź kiedyś się zacznie imać łabędzia Makarovej... :cry:
sisi

Post autor: sisi »

eee to chodziło o to ze MAKOVA jest jedyna i niepowtarzalna i w ogóle jest chochołem, więc to by była strata, gdyby jej umierający łabędź się do łabędzia Makarovej zbliżył, bo makovej będzie jeszcze LEPSZY.
sari

Post autor: sari »

[quote:2bd16425bf="Nena"]No prawie... ;)[/quote:2bd16425bf]
Prawie robi wielką różnicę :D (czy jakoś tak...)

Mój nick powstał całkiem spontanicznie- chciałam, by się zaczynał na "s" (moja ulubiona litera), był nieco podobny do mojego imienia, a w dodatku krótki. I wyszło sari- później się dowiedziałam, że jest to ubiór kobiecy w Indiach. A to znowuż jeszcze bardziej mi się spodobało, bo Indie mnie fascynują. :)
Monia

Post autor: Monia »

Nio to sari wyszła bardzo fajna kompozycja:)
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

Ja zmieniłam nicka, bo razem z Makową doszłyśmy do wniosku, że jest nieco "obciachowy". No a poza tym, ktoś mógłby się czepiać, że chcę podśwadomie zmienić nazwę zespołu na jakąś śmieszniejszą...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a jaki nick mialas wczesniej?
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Nuta_na_siedem.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Witam dopiero teraz 24.01.2006 odkryłem ten wątek nicku .Ja mam nick Tanc... Nick jest skrótem od słowa - Tancerzyk - ot tak zdrobniale od słowa tancerz ( z racji wykonywanego zawodu ) - taki mam nick w tlenie w pokoju - TANIEC - :lol: i taki mam sky... i tak zostało .Pozdrawiam . tancerzyk :lol:
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

Ooo, fajnie, że Marysia W. pamiętała mój stary nick. Dzięki, Marysiu, nie spodziewałam się, że takie błahe coś zapamiętasz!
Goosia

Post autor: Goosia »

JA tez dopiero teraz odkryłam ten wątek :P mój nick oczywiście od imienia :)
A przez dwa "oo" ponieważ tak się przyjeło, ze podpisywałam się zawsze dla odróżnie nia od innych Goś jako Goosia :)
ODPOWIEDZ