Lozanna

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Mi bardzo podobal sie taniec Ukrainca, tanczyl wspaniale. Mysle ze z dziewczat najlepiej wypadla Kanadyjka, jak juz wczesniej tanczyla zywo a nie wyuczonymi ruchami. Miala w sobie "to cos".
Domi

Post autor: Domi »

jeśli ktoś nie miał okazji zobaczyc konkursu, na stronie, w sekcji LIVE jest cały finał. Naprawde super
klara

Post autor: klara »

Tak ,wlasnie ogladalam, chlopak z Ukrainy-świetny a Dawid tak jakby bardzo stremowany, co do dziewczat podzielam opinie Odylii
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

dla tych którzy mają mezzo a nie obejrzeli bądz chcą to przeżyć jeszcze raz lub nagrać- o 21.45 powtórka
aniataniec1

Post autor: aniataniec1 »

sory ze pisze dopeiro teraz !!!!! ale nie miaalm neta wiec !!! gratulacje dla dawidka rewelacja !!!! macie wszyscy racje co do swoich opisni !!!!! mi bardzo podobał sie ten konkurs !!!! widac było poprawnosc techniczna wiadomo zawsze jakies błeda są ale ogolnie naprawde warto było ogladac !!!!!! a zwyciescy byli rewelacyjni zwaszcza ten chłopak z ukrainy chyba ???? Jeszcze raz jestem dumna z mojej szkoły w Bytomiu i z dawida przedwszystkim pozdrawiam
Basia

Post autor: Basia »

W najbliższą sobotę (4.02.2012) finał konkursu baletowego w Lozannie :smile:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

będzie ktos to transmitował?
Basia

Post autor: Basia »

Liczyłam na Mezzo, ale niestety też nie :sad:
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

Ja oglądam wszystkie filmiki na Youtube z Prix de Lausanne, uwielbiam je:-)
Można oglądać na razie przede wszystkim kawałki z lekcji, prób, sceny za kulisami. Później napewno będzie można oglądać wszystko, co działo się na scenie, ale pewnie trzeba poczekać trochę po konkursie:)
Lienka

Post autor: Lienka »

Kasiu, w poprzednich latach finał można było oglądać na żywo przez internet, więc mam nadzieję, że w tym roku też tak będzie.
ODPOWIEDZ