aleś ty monotematyczny! chociaż zważając na Bardzo Mądre I Wybitne Źródło Wiedzy ;) , to.... http://victor.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2514 (pierwszy post)
Rzeczywiscie Bardzo Mądre i Wybitne Żródło Wiedzy. Nauczę się tego na pamięć i będę stosował,a mozę kiedyś ktoś napisze tak do mnie, jak makova do sisi... :roll:
ależ tu o przyjaźniach bez przerwy! powiem wam tak: to jest absolutnie mega hiper fajskie ze wystarczy spotkać kogoś z was raz (obojętnie czy widząc się 10 godzin czy 4 dni ;) ) i i tak po pierwszych 2 minutach już się czuje, jakby się tgo kogoś znało od lat...
[size=4:98b9e54e0a]ludzie co wy chcecie xDD ja tylko jestem dla niego miła by mi w końcu dał jakieś namiary na studio baletowe :evil: no co? :P ;)[/size:98b9e54e0a]
[size=9:b4c04dc1ad]zadowolony? ;) :lol: XDD[/size:b4c04dc1ad][/quote:b4c04dc1ad]
SFRA JEST LILI I CH-ipcia i Ani,nikt poza tym magicznym kręgiem NIE WCHODZI W GRĘ,A zwłaszcza ci , którzy tak miękną
[quote:23076bd018="Lilia"]SFRA JEST LILI I CH-ipcia i Ani,nikt poza tym magicznym kręgiem NIE WCHODZI W GRĘ,A zwłaszcza ci , którzy tak miękną[/quote:23076bd018]
miękną? co masz na myśli?
[b:23076bd018]łe tam, bierzcie go sobie wszystkie razem chórem, ja za to wezmę wszystkich pozostałych[/b:23076bd018] :wink: