Śpiąca królewna

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisi

Post autor: sisi »

moze poczekajmy jeszcze ze strojami - jeszcze nie ma całej obsady... PROSIMY ZGŁASZAĆ SIĘ DO WOLNYCH RÓL!!!!!

Ariodante - nie martw się, przecież możesz tak intensywanie o nas myśleć, aż się zmaterjalizujesz na scenie :lol:
Nena

Post autor: Nena »

Może zamontujemy telebimy nad sceną? ;) Ariodante będzie mogła przed taką kamerką tańczyć akurat tam gdzie się będzie znajdować :D
Lilia

Post autor: Lilia »

to chcę być mistrzem ceremonii w takim razie,oczywiście jak nie będzie wchodził w droge Caraboss,bo nie mogę się rozdwoić,no i mogę [u:da24010627]ostatecznie[/u:da24010627] być księciem jakimś.:)Cieszę się że będe z tak znanymi tancerzami tańczyć :wink: [/url]
sisi

Post autor: sisi »

hmmm Lilio już masz dwie role.... (Carabosse i Giselle). Moze czas, zeby inni też się pozgłaszali? No chyba ze chcesz zamienić którąś z ról.

DO WSZYSTKICH INNYCH: ZOSTAŁO JESZCZE TROCHĘ WOLNYCH RÓL, PROSZĘ SPRAWDZAĆ KTÓRE I SIĘ ZGŁASZAĆ

z braku odpowiedniej ilości chętnych koryfejów zapraszam do ról solowych także corps de ballet. aha i przypominam, ze dziewczyny też mogą smiało się zgłaszać do ról męskich :)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:029b706037="sisi"]hmmm Lilio już masz dwie role.... (Carabosse i Giselle). Moze czas, zeby inni też się pozgłaszali? No chyba ze chcesz zamienić którąś z ról.
[/quote:029b706037]

No tak - Lilio, nie mozesz być mistrzem ceremonii i Carabosse, bo własnie Carabosse w pewnej scenie wyrywa mistrzowi włosy z głowy za karę ze jje nie zaprosił na chrzciny Aurory - to byłaby bardzo nowatorska wersja gdyby robiła to sama sobie :lol:
Pozostań przy Carabosse i Giselle
Julcia

Post autor: Julcia »

Jeśli wolno to ja z wielką chęcią zostane Wróżką Drogocenności :)
Kasia G

świetnie, dopisuję Cię! Drogie forumowiczki, brak nam jeszcze dwóch wróżekdrogocenności i wielu innych osób, zapraszamy!
Nena

Post autor: Nena »

Czy mogłabym dostać także rolę wróżki drogocenności? (w sensie, że być i nią i piastunką Aurory)
Kasia G

myślę ze tak - skoro starsi rangą forumowicze sie nie zgłaszają to mozesz byc trzecią wróżką drogocenności w III akcie, a piastunką w I
uleczka

Post autor: uleczka »

Hmmm to moze ja takze mogłabym zosatc wrózka oprócz piastunki??
ODPOWIEDZ