Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych
Ja też odpoczywam psychicznie na balecie.Jeśli mam zły dzień albo jakiś kłopot najlepszym lekarstwem jest balet.Przez 2 godz. myśle o ułożeniu rąk,głowy,stopach i o zapamiętaniu ćwiczeń a po lekcji świeżo patrze na problemy -czuję jakby wszystko było takie proste!Sport ogólnie poprawia samopoczucie ale np.bieganie dużo nam nie pomoże bo nie trzeba się specjalnie koncentrować i jest czas na zadręczaie sie wszystkim ......a taniec?To najlepsze lekarstwo(nawet jak bolą nogi! ;) )
Witaj Sebi . Te dziewczyny co wypowiadały się w pościkach wyżej , to akurat u nich już nie zaszczepię miłości do tańca klasycznego .
Bo dziewczyny są ze Studium Baletowego i one już tam działają kilka dobrych latek , ale jeżeli tylko uda się kazdą nową duszyczkę zainteresować tańcem to masz rację , że napewno warto .
Pozdrawiam - cześć przyjacielu . :)
Bo dziewczyny są ze Studium Baletowego i one już tam działają kilka dobrych latek , ale jeżeli tylko uda się kazdą nową duszyczkę zainteresować tańcem to masz rację , że napewno warto .
Pozdrawiam - cześć przyjacielu . :)
Witam . Mam pytanko do dziewczyn ze Studium Baletowego w Bydzi - czy macie może próby w poniedziałki do waszych układzików choreograficznych w godzinach popołudniowych tak przed godz. 18.00 .
Dajcie znać czy któraś bywa w poniedziałki , bo moglibyśmy się poznać i może porozmawiać chwilkę . Pozdrowionka :) :wink: .
Dajcie znać czy któraś bywa w poniedziałki , bo moglibyśmy się poznać i może porozmawiać chwilkę . Pozdrowionka :) :wink: .
Witam po raz kolejny wszystkich baletomaniaków z Bydgoszczy i okolic .
Zbieram wstępnie zgłoszonka wszystkich chętnych osóbek do udziału w zajęciach z tańca klasycznego , płeć nie gra tu roli ani umiejętności .
Będą to zajęcia dla amatorów czyli dla ludzi chętnych zapoznać się z tą piękną formą tańca .
Jeżeli jesteście chętni to piszcie do mnie i dzwońcie ile wlezie , bo czym więcej będzie chętnych ludzików tym większa szansa , że zajęcia się odbędą .
Oto mój telefonik : 0693910515 a adresik e-mail to :wpalen@wp.pl .
Zapraszam wszystkie chętne duszyczki i pozdrawiam -wojtek4p .
Zbieram wstępnie zgłoszonka wszystkich chętnych osóbek do udziału w zajęciach z tańca klasycznego , płeć nie gra tu roli ani umiejętności .
Będą to zajęcia dla amatorów czyli dla ludzi chętnych zapoznać się z tą piękną formą tańca .
Jeżeli jesteście chętni to piszcie do mnie i dzwońcie ile wlezie , bo czym więcej będzie chętnych ludzików tym większa szansa , że zajęcia się odbędą .
Oto mój telefonik : 0693910515 a adresik e-mail to :wpalen@wp.pl .
Zapraszam wszystkie chętne duszyczki i pozdrawiam -wojtek4p .