STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
sisi

Post autor: sisi »

podtrzymuję - kto żyw do Poznania :D ugościmy wszystkich, prawda Nefretete? :D
Nefretete

Post autor: Nefretete »

no ba :) bedziemy prowadzic akcje promocyjna Dziadek w Poznaniu :)

ufff, ulżyło mi Chipciu, ze tym razem bukiet przetrwał :) i dotarł w niezmienionym stanie do Boskiego :) tudziez nie rozleciał sie w jego rekach :)
Lilia

Post autor: Lilia »

a ja widziałam wczoraj pana Woźniaka całego złotego i dostałam buziaka :oops: i miał taką ranę na nodze,aż mi się płakać z bólu chciało za niego.Mam taką wizję:pan Woźniak jako książę Desiree,cały złoty,z makijażem rothbarta i z dredami,z brodą,co wy na to?
Małgoś

Post autor: Małgoś »

oh pozwoliłam sobie odnowic troszke temat.... a wlasciwie podzielic sie z wami moim dzisiejszym zaskoczeniem;) a mianowicie....
pare dni temu rodzice zaproponowali mi ze maja bilety (w Zabrzu do Domu Muzyki i Tańca) jak to ujeli ,,na jakis tam balet,, (mianowicie Grek Zorba), mysle sobie no nic to idziemy...
wlasciwie to oni nic konkretnego na ten temat nie wiedzieli a ja tym bardziej...
Co sie okazało... (jak pewien pan zapowiadał) ze występują tancerze TW ON a w jednej z głównych ról (boski) pan Sławomir Woźniak, moja szczeka z zaskoczenia siegała ziemi... co potem przemienilo sie w ogromniasty usmiech i w konsekwencji ból dłoni od klaskania :P ;).
Pan Woźniak boski w każdym calu, z ogromna iloscia energi przewyzszał wszystkich :roll: ah.... :D :oops:
Maron

Post autor: Maron »

małgoś, czyżby to było przeznaczenie? :D

:lol:

podziękuj rodzicom ;)
Małgoś

Post autor: Małgoś »

[quote:e6be00e4d3="Princess Maron"]małgoś, czyżby to było przeznaczenie? :D[/quote:e6be00e4d3]

może... :roll: :lol:

taak.... rodzice musza dostac duzego buziaka... :)

ah.... cóz to było za przeżycie dzisiejszego popołudnia :roll: :D az sie nie chcialo wychodzic z sali :cry: :P
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

:D Cieszę się, że podzielasz naszą opinię o Boskim!! I to w dodatku jako John jest on BEZ BRODY!!

Jestem pewna, że dłonie masz opuchnięte! :D :D :D Jak sobie przypomnę co on tam wyczynia na bisy .....

Łza mi się w oku kręci, bo już tyle czasu minęło od kiedy ja widziałam [i:216c735acc]Greka[/i:216c735acc] :? :cry:

Podobno ma być w Kielcach w Czerwcu....
Kasia G

Post autor: Kasia G »

JUTRO BOSKI W "ZORBIE" W SALI KONGRESOWEJ!!! :P :P :P

jedyna okazja zobaczyc go w Warszawie bo w majowych obsadach w TW jakos go nie widać :(

no ale z drugiej strony Boski ma co innego na głowie, np. jutro w Poznaniu premiera opery Wolnystrzelec, do której SW przygotował ruch sceniczny

http://www.teatry.art.pl/!recenzje/wolnys_sar/owo.htm
Gość

Post autor: Gość »

Dzisiaj usłyszałam, że p. Woźniak został dyscyplinarnie usuniety z zespołu TW. Głowy pod topór nie położe, ze to informacja pewna na 100%, ale wiele wskazuje na to, że to jednak prawda......
sisi

Post autor: sisi »

ŻE COOOOOOOO????!!!!
:shock: :shock: :shock:

ktoś zna powody? [size=9:3b42fdeb09]moze być na pm ;)[/size:3b42fdeb09]

nieeee no to chyba prima maius :?
ODPOWIEDZ