Artukuły o tańcu

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Bajaderka

Artukuły o tańcu

Post autor: Bajaderka »

Macie jakieś strony z artykułami o tańcu? jeśli tak, to prosiłabym o podanie linków, a jak coś znajdę to napewno podam adresik :lol:
Kasia G

Post autor: Kasia G »

czy mogłabyś uszczegółowic pytanie? Co to znaczy "artykuły o tańcu", do czego Ci to potrzebne, jaka tematyka Cie interesuje?
sisi

Post autor: sisi »

www.findarticles.com - tam mozesz wyszukiwać artykuły po tematyce lub tytułami magazynów (np. Dance Magazine)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Kasiu, chodzi mi o artykuły o tańcu klasycznym, o tancerkach, hmm tak ogólnie :lol:
Kasia G

[quote:1f29e418ee="Bajaderka"] o tańcu klasycznym, o tancerkach, hmm tak ogólnie :lol:[/quote:1f29e418ee]

Po polsku czy w innych językach tez mogą być? Bo z polskimi to kruuucho. Właściwie każdy z ukazujacych się ostatnio był omawiany na tym forum
Joanna

Post autor: Joanna »

Faktycznie, większość takich polskich artykułów był omawiany tutaj, ale tak własnie sobie pomyslałam, że dobrym pomysłem byłoby np. zebranie linków do tych wszystkich artykułów i zebranie ich w jednym wątku. Co o tym sądzicie?
Nefretete

Post autor: Nefretete »

bardzo dobry pomysł - najlepiej każdy link z krótkim opisem czego artykuł dotyczy, albo najlepiej podzielone na kategorie (np. recenzje, biograficzne, ogólne, informacyjne itp) :)
just_me

Post autor: just_me »

Ja właśnie czytam najnowszy numer Dance Magazine, a w nim b. ciekawy artykuł o nowych "Jeziorach...". Nie wiem, czy jest jego wersja elektroniczna, ale jak znajdę, to ją Wam pokażę :)
A to taki artykuł o Annie Pawłowej (Eng): http://www.hyperhistory.net/apwh/bios/b2annapavlova.htm
Ariodante

Post autor: Ariodante »

[quote:45e450654e="Nefretete"]bardzo dobry pomysł - najlepiej każdy link z krótkim opisem czego artykuł dotyczy, albo najlepiej podzielone na kategorie (np. recenzje, biograficzne, ogólne, informacyjne itp) :)[/quote:45e450654e]

I co sie stalo z tym pomyslem? Czy jest jakis watek z linkami, czy tez ten wlasnie ma sluzyc temu celowi?
Kasia G

[quote:e839a5c3cc="Ariodante"]
I co sie stalo z tym pomyslem? Czy jest jakis watek z linkami, czy tez ten wlasnie ma sluzyc temu celowi?[/quote:e839a5c3cc]

chyba nie bardzo jest chęc dzielic sie takimi rzeczami - noi nie bardzo jest czym - chyba że ktos czyta prase zachodnią bo u nas to na palcach obu rak można takie teksty policzyc i raczej pojawiaja się one szybko na forum - recenzje czy reportarze, wywiady... - to rzadkosc.
ODPOWIEDZ