SB przy ul. Łąkowej w Krakowie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Columbina

Post autor: Columbina »

Calkowicie sie zgadzam z Dziewczynka z Krakowa :D i ciesze sie, ze sprawa sie wyjasnila i jest juz wszystko ok :)
karol

Post autor: karol »

nie jest ok. i wszyscy o tym dobrze wiemy!!!!!!!! ale juz nie piszmy tu nic, bo jak widze wyrazanie wlasnych opinii w oczach niektorych jest nieodpowiednie:/ szacunek szacunkiem,a wolnosc slowa wolnoscia slowa.... tyle powiem. i dodam jeszcze ze bardzo dziwi mnie niedojrzalosc niektorych osob.... pozdrawiam i niech kazdy pojdzie swoja droga- jedni beda tanczyc giselle, a inni CHIUAHUA (nie wiem jak sie pisze, ale wiecie o co chodzi, z pewnoscia)......
Dziewczynka z Krakowa

Post autor: Dziewczynka z Krakowa »

Ja nie twierdze że jest ok,jeśli masz coś do powiedzenia to się nie krempuj.
Wolność słowa to jedno a hamstwo to co innego. Trzeba umieć znależć tą subtelną rużnice między wyrażaniem swoich opini a obrażaniem innych.
Wydaje mi się że w sytuacji gdy coś ci przeszkadza lepiej o tym porozmawiać,sprubować coś zmienić,zaproponować nowe rozwiązania, wypisywanie na forum nie bardzo do czegoś prowadzi:)
Pozdrawiam.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A ja myslę, że powinniśmy skończyć ten temat raz na zawsze. I nie pisać tutaj już nic, bo znowu rozpęta sie z tego wielka kłótnia i później będzie nieprzyjemnie. Więc?
karol

dziewczynko z krakowa nie wiem do czego pijesz w tym momencie. albo jestes niezbyt roztropna, albo nie czytalas moich odpowiedzi... ja akurat nie odpowiadalam do Ciebie wiec dziwi mnie ten Twoj bzdurny naskok na mnie:/ nie pozdrawiam
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:cd3185fd3a="Bajaderka"]A ja myslę, że powinniśmy skończyć ten temat raz na zawsze. I nie pisać tutaj już nic, bo znowu rozpęta sie z tego wielka kłótnia i później będzie nieprzyjemnie. Więc?[/quote:cd3185fd3a]

[color=blue:cd3185fd3a]Tak - jako postronny obserwator i zupełnie nie w temacie będący czytelnik przychylam się do prośby Bajaderki. A wszelkie kontrowersje między uczestnikami dyskusji prosiłabym wyjasniać sobie na PW
Administrator Kasia G[/color:cd3185fd3a]
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

dziękuję Kasiu :D
karol

no wiec jesli dziewczynka z krakowa chcialaby jeszcze podyskutowac zapraszam:) moj numer gadu: 6489428
Columbina

[quote:a1aeba3d01="karol"]nie jest ok. i wszyscy o tym dobrze wiemy!!!!!!!! ale juz nie piszmy tu nic, bo jak widze wyrazanie wlasnych opinii w oczach niektorych jest nieodpowiednie:/ szacunek szacunkiem,a wolnosc slowa wolnoscia slowa.... tyle powiem. i dodam jeszcze ze bardzo dziwi mnie niedojrzalosc niektorych osob.... pozdrawiam i niech kazdy pojdzie swoja droga- jedni beda tanczyc giselle, a inni CHIUAHUA (nie wiem jak sie pisze, ale wiecie o co chodzi, z pewnoscia)......[/quote:a1aeba3d01]
Ja uwazam, ze nasza chichuaua byla fajna. Nie chodzilo w niej o wspaniala technike lecz o to by pokazac, ze w naszym wieku tez mozna sie na scenie bawic. Jak juz powiedzialam, ze jezeli sie komus w szkole nie podoba tonikt go tam nie trzyma (nawet mama)...
Sytuacja zaistniala na forum zostala wyjasniona i w szkole i tu na forum, wiec ja tez jestem za tym, zeby skonczyc ta kłótnie...
Columbina

W zwiazku z rozna interpretacja moich wypowiedzi dotyczacych tego tematu, chcialabym wszystkie osoby, ktore poczuly sie urazone przeprosic. Moja intencja nie bylo kogokolwiek obrazic, lecz jako uczennica najstarszej klasy, nie zgadzajac sie z wypowiedziami mlodszych kolezanek, chcialam bronic dobrego imienia szkoly oraz WSZYSTKICH PEDAGOGÓW, ktorzy wkladaja wiele serca i pracy, by przekazac nam swoje umiejetnosci i nauczyc nas milosci do tanca. Dziekuje tez swoim kolezanka, ze wykasowaly swoje niewlasciwe wypowiedzi dotyczace szkoly.
Jeszcze raz bardzo przepraszam i prosze o wlasciwe odczytanie moich intencji.
ODPOWIEDZ