Czy wiecie coś o puentach z tej firmy ? Moze ich uzywaliscie ? Zastanawiam sie nad zakupem, ale sa drogie, wiec nie wiem ,czy są tego warte. Pozdrawiam.
moim zdaniem jak najbardziej są(i ze wzgledu na wyglad i walory techniczne) - przy sansha'ch , bloch'ach ,grishko ,capezio i paru innych firmach - dla mnie freed'y prowadzą 8) w końcu "zaopatrzeniowcy" np.paryskiej opery nie mogą sie mylić... :wink:
Wobec tego, czy mogę zaufać aukcji na allegro http://www.allegro.pl/item92595142_pointy_baletki_nowe_profesionalne_od_tancerki.html ? Czy zamowić bezpośrednio od producenta ? :?:
czy jakas porada o pointach potrzebna ??odpowiem na wszystkie pytania bo tancze na freedach od 4 lat a wogole na pointach od 12.wiec jesl macie jakies pytania to piszcie
Nie żebym Cię zniechęcała,ale ja sobie kupiłam freedy i były na mnie lekko zamałe.Nie dosc że wydałamn fortune na nie to nie potanczyłam w nich ani razu.
Mam nadzieje że jesli je kupisz to bedzie Ci się w nich dobrze tańczyło :D
nie polecam kupowania bez ierzenia bo każda stopa jest inna i nawet jeśli na długość but będzie dobry to może gdzieś uciskać. dlatego właśnie ja nie tańczę w grishko, za to zawsze wybieram sanshe... bla bla.
w każdym razie morał jest taki: przymierz zanim kupisz! zwłaszcza jeśli chodzi o tak drogie pointy jak Freed of London