Dywanik czarnej listy - resocjalizacja.balet.pl

Sprawy formalne Forum
sfra

Post autor: sfra »

No, ja też to przeczytałem i stwierdzam podobnie jak sisi:

- Princess dwie zólte kartki za wulgaryzmy, rozpetanie kłotni,etc
- Julci jedną kartkę za bardzo mocne zaaferownaie się i zbyt cięty język (za mocno Julciu weszłaś w cała te sprawę, a moderatorzy powinni być ponad to wszystko, żólta kartka dla Ciebie będzie sygnałem dla użytkowników, że moderatorzy do też ludzie i też mogą otrzymac kartkę, a znając Twoje wzorowe zachowanie od razu się odkupisz)

Czyli Princess wpusjemy na CL, kto napisze PM w imieniu moderatorów?
Z ostateczną decyzją powstrzymajmy się do dzisiaj do godziny 21 - do tego czasu kilka osób jesczze wyda swój głos na ten temat (przede wszytskim Kasia G jako II admin).
Paula

Post autor: Paula »

To jeśli Julcia też otrzymuje kartkę to uważam, że sprawiedliwie byłoby gdyby Kasia:)) też ją otrzymała. Jeśli już wchodzimy w to "kłócące się grono" no to już całe. bo nie ma co ukrywać kasia:)) też mocno w ową sprawę weszła.
Julcia

Post autor: Julcia »

Cóż liczyłam się z tym, że wdając się w dyskusje mogę zostać ukarana kartką. Oczywiście nic nie usprawiedliwia mojego ciętego języka. Uważam, że na tą kartke zasłużyłam.

Podpisuje się po powyższymi postami. 2 żółte dla Princess i 1 dla Kasi:))
sisi

Post autor: sisi »

2 princess
1 kasia
1 julcia.

uważam ze tak jest sprawiedliwie. ale niech jeszcze Kasia G zadecyduje.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Jeżeli większość przychyli się do powyższej propozycji, tzn 2 dla princess i po jednej dla Julci i Kasi :)) to się zgadzam.
Choć przyznam, ze mam wątpliwości co do zoltych kartek dla Kasi :)) i Julci. Sama pamietam, jak nam kiedys puszczały nerwy w czasie dyskusji, jak to zle moderujemy to forum, choc nie pamietam dokladnie czy wypowiadalismy sie tak ostro. a co do Kasi :)) to starała sie zachowac jakis przyzwoity ton, choc trzeba przyznac, ze wszedzie musiała dorzucic swoje trzy grosze.
sisi

masz rację N., dlatego trzeba w wyjaśnieniu dokładnie napisać za co dostały kartki. U Julci byłby to zbyt ostry ton wypowiedzi i wdanie się w kłótnię, zaś u Kasi niepotrzebne zaśmiecanie forum (głównie). Maron - wiadomo.
sfra

Post autor: sfra »

Zgadzam się z powyższym.
sisi

aleś ty dzisiaj ugodowy ;)
Paula

Post autor: Paula »

Żeby nie było wątpliwości też się zgadzam. Poza tym żółta kartka dla Kasi :)) zawsze gdzieś krążyła w powietrzu więc myślę, że jest całkiem na miejscu.
2 princess, 1-kasia :)) 1-julcia
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Nie wszyscy jeszcze się wypowiedzieli...
A czy ktoś z naszego grona mógłby się zająć przyznaniem kartek?? Bo ja nie bardzo wiem, jak to zrobić, poza tym nie wiem, czy w zwiazku z tym, ze jeszcze nie kazdy sie wypowiedział, mozemy juz zastosowac kary. Uważam jednak, że dobrze by było to zrobić jak najszybciej, bo za pare dni to juz bedzie po ptokach, ze tak powiem. Tzn dobrze by było gdybysmy reagowali jak najszybciej, jesli nasz system ma przynosic skutki.
ODPOWIEDZ