Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006
Ja patrząc subiektywnym okiem, z Waszych postów wyraźnie wyczytuje filozofię Kalego - jak ktoś ukraść Kali krowa to jest źle, jak Kali komuś ukraść krowa to dobrze
Gdy Wy wygrałyście - wszystko było sprawiedliwe. Ale jak nic Wam się nie udało zdobyć, to znaczy, ze cały konkurs był ustawiony i wyniki były ustalone jeszcze przed konkursem.
Nie wiem jak to było [size=7:99dd6f7f07](i nie szczególnie mnie to interesuje)[/size:99dd6f7f07], ale mam jedną prosbę - zastanówcie się czasem co piszecie
Gdy Wy wygrałyście - wszystko było sprawiedliwe. Ale jak nic Wam się nie udało zdobyć, to znaczy, ze cały konkurs był ustawiony i wyniki były ustalone jeszcze przed konkursem.
Nie wiem jak to było [size=7:99dd6f7f07](i nie szczególnie mnie to interesuje)[/size:99dd6f7f07], ale mam jedną prosbę - zastanówcie się czasem co piszecie
-
drCoppelius
A i chciałam jeszcze przeprosić za nie dokładne wyrażenie się choś napisałam "dziewczyny z Krakowa [b:2c3882e6d9]występujące w klasyce[/b:2c3882e6d9]"ktoś z tej drugiej szkoły mógłby sie poczuć urażony...
Jeszcze co do postu Gościa, to jak sama widziałaś nie chciałyśmy sie wypowiadać na temat Berlina, bo bałyśmy się że to tak zinterpretujecie, same w to wszystko nie wierzyłyśmy, ale taka jest prawda i na tym konkursie pokazałyśmy, że nie jesteśmy tak beznadziejne jak myślą wszyscy!
Jeszcze co do postu Gościa, to jak sama widziałaś nie chciałyśmy sie wypowiadać na temat Berlina, bo bałyśmy się że to tak zinterpretujecie, same w to wszystko nie wierzyłyśmy, ale taka jest prawda i na tym konkursie pokazałyśmy, że nie jesteśmy tak beznadziejne jak myślą wszyscy!
-
Roztańczona!
-
drCoppelius
-
.:Odylia:.
jesli moge sie wypowiedziec i jako wrocławianka nie zostane zagryziona to po 1) zgadzam sie z ktoryms przedmowca ze do "klasyczek" z Krakowa nie należy mieć pretensji poniewaz skad mialy wiedziec jak wyglada ogolnopolska rywalizacja szkol nieprofesjonalnych(o ktorych kraza rozne zdania przeciez) i byl to dla nich jak sie domyslam pierwszy raz -więc luz,wiedza nad czym pracowac na przyszlosc po 2) jako reprezentantka Capitolu(akurat nie na tym konkursie-starość nie radość) moge rowniez spojrzec na to z zewnątrz i rzeczywiscie po ostatnim world cup'ie rok temu ,u nas, dziewczyny byly przygotowane na najgorsze poniewaz tam wielu medali ktore sie im nalezaly nie przyznano bo "capitol ma juz tych medali za duzo " co swiadczy o tym,ze nawet "nasz człowiek" w jury nie musi(o co niektorzy posądzają) byc nam przychylny... po 3 ) co do berlina- nie bede sie juz wywnetrzac bo w jakis sposob do dzisiaj dochodze do siebie po tym co oni tam zrobili ale zapytam przekornie -dlaczego na stronie tanzolymp nie ma jeszcze zdjec z tegorocznego konkursu? minely prawie 2 miesiace...dlaczego nie ma wynikow? to takie trudne i praco- czasochłonne? -moze i tak skoro trzeba je najpierw wymyslic...wynikow nie ma i nie bedzie,tak samo jak plyty dvd z gali na ktorej kazdy psuł (wyrazilabym sie dosadniej)co tylko mial do popsucia i jak juz napisalam mam juz jako takie konkursowe doswiadczenie i z czyms takim na tak wielką skalę jeszcze sie nie spotkałam...to tyle i uwazam ze cala ta dyskusja nie ma wiekszego sensu a dr coppelius rzeczywiscie posunela sie o jeden post za daleko :? :evil:
[quote:324c6a837d="Aurora"]Punkt 2. Sisi, ja nie uważam, że do konkursów należy podchodzić na luzie. Jeśli coś robić, to na poważnie. Nie mówię, że należy kłócic się i bić, ale ,, na luzie" - to by było za dużo.[/quote:324c6a837d]
ależ nie w tym sensie na luzie:) oczywiscie trzeba się starać i dawać z siebie wszystko. ale cokolwiek by nie było, obojętnie jak komu poszło itp - ttrzeba zostać dla siebie nawzajem miłym, bo to jest miarą człowieka.
skoro już sobie wszystko wyjaśniłyśmy to chyba możemy zakończyć dyskusję na temat poziomu prawda? :)
a moze ktoś się podzili fotkami? pokażcie jak fajnie było :)
ależ nie w tym sensie na luzie:) oczywiscie trzeba się starać i dawać z siebie wszystko. ale cokolwiek by nie było, obojętnie jak komu poszło itp - ttrzeba zostać dla siebie nawzajem miłym, bo to jest miarą człowieka.
skoro już sobie wszystko wyjaśniłyśmy to chyba możemy zakończyć dyskusję na temat poziomu prawda? :)
a moze ktoś się podzili fotkami? pokażcie jak fajnie było :)