Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Chciałam jeszcze dodać że życzymy Wam jak największych sukcesów w Portugali. Dajcie czadu i nie wracajcie bez medalów!! :D
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Chciałam bardzo przeprosić cały Kraków, za mój niewypażony język i że prze ze mnie rozpoczeła się ta cała "kłutnia", ja swoje posty już skasowałm, jeszcze raz bardzo przepraszam!

P.S Co sądzicie jeszcze o "cygance"?
Madleeen

Ach, czasami emocje ponoszą i tak to już bywa. :wink: Dzieki za przeprosiny, oczywiście przyjmujemy. Co myślimy o cygance. Zdania są podzielone. Jedni uważają to za bezsensowne walanie sie po ziemi, a drudzy(w tym ja), że jednak trzeba umieć sie tak walać :) Mi osobiście sie to bardzo podobało. W tym tańcu było wiele emocji i ekspresji i gdyby nie ten genialny koleś to było by pierwsze miejsce. Oczywiście szacuneczek dla tak maksymalnie wygientego kręgosłupa :D tylko pozazdrościć. A czy to ty jesteś tą cyganką??
Ewa

Post autor: Ewa »

Nie, nie... Cos z tym kształtem... Nie mogę przywołać dokłądnego obrazu pzred oczy, nie pamiętam już. :? Zresztą, to tylko kwestia gustu. Nie kostium jest najważniejszy.
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

[quote:62171a03ca="Ewa"] Dwie solistki z Capitolu też mi się podobały.:wink: Jesli mam mówić ogólnie, to chyba tyle.[/quote:62171a03ca]

Jakie 2 solistki masz na myśli? :P
Ewa

Post autor: Ewa »

Mówiłam o modernie. Ale Ty i Giselle też świetnie wypadłyście. Tak samo młodsze dziewczyny i nasz ,,rodzynek" (robaczek :lol: ). Wszystkim się gratulacje należą.
drCoppelius

Tak ja jestem cyganką :D
Madleeen

No to gratuluje umiejętności i srebrnego medalu :) Ile miałaś punktów??
drCoppelius

87, aż o 10 mniej od chłopaka - gumy...
Madleeen

ŁOŁ!! Nieźle :D Jak ty to robisz, że masz taki na maks wygięty kręgosłup!! A i jeszcze jedno, co to było to co miałas na nogach :lol:
ODPOWIEDZ