Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

gimnastyka robi swoje... :D to były "nakładki do tańczenia na boso", coś w tym stylu http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2017, tylko szyte przez krawcową, bo nie mogłam tego nigdzie znaleźć...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja tańczyłam ten układ pt. "Tańcze". Miałam strój marynarski, ale nie miałam wiosła więc nie mylcie mnie prosze z tym zbiorowym układem marynarzy z wiosłami... Miałam 77 punktów i tez uważam, że jak na pierwszy raz to całkiem spoko=)
Ewa

Post autor: Ewa »

Nie miałś wiosła? A to przepraszam... Pamięć też czasami się psuje. W każdym razie, tytuł w zestawieniu z układem odpychał (nie wiem, czy jury zwracało na to uwagę, ale widzowie - tak).
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

A co myślicie o wariacji królowej driad? :oops: wiem,że była nie dopracowana- tak, nie ma to jak załapać gratisową kontuzję na w-fie, nie cały tydzień przed konkursem... :cry:
Madleeen

Post autor: Madleeen »

No tak... Ja też chce mieć taki kręgosłup :( Ale teraz mamy wszystkie motywacje do intensywnych ćwiczeń, po tym konkursie :wink: Wielkie dziękin za informacje na temat tego czegoś :D Musze sobie takie cuś sprawić :)

Swanlida, miałaś taką różową paczke tak?? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam :lol:

[color=red:bb1ec04ecf][b:bb1ec04ecf]PROSZĘ NAUCZYĆ SIĘ EDYTOWAĆ POSTY
TRANQ.[/b:bb1ec04ecf][/color:bb1ec04ecf]
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Tak, różową,jasną :P
Madleeen

No to z moją pamięcią nie jest jeszcze tak źle :) Hmmm... Skoro masz złoto to raczej świadczy o tym że było nieźle :D Warjacja fajna, w miare wyćwiczona i poziom trudości też wysoki. Według mnie było bardzo fajnie i przyjemnie sie oglądało :wink:
Ewa

Post autor: Ewa »

Jesli juz przy fouette jesteśmy - cały czaś byłaś poważna, ale kiedy kręciłas fouette nagle się wyszczerzyłaś. :lol: :wink: Nie dziwię się, cała sala biła brawo.
Madleeen

Apropo fouette, zaczełaś na środku a skończyłaś... lekko z boczku :) i na końcu już wyrażnie byłaś wykończona, ale ja sie nie dziwe :wink: Za rok my też będziemy kręcić piękne foutte, zobaczycie :D Na dzis tyle, dobranoc :*
małgo...

Post autor: małgo... »

jeśli chodzi włoskie fuete to bylo super....naprawde tylko pozazdrościć.....
ODPOWIEDZ