przeprost kolan
-
śnieżka_balerina
-
aankaa_baletnica=)
Dla mnie takie przeprosty jak ma ta dziewczyna na zdjęciu to juz jest wielka przesada i to juz nie wygląda ładnie tylko... troche obleśnie... i jeszcze tak strasznie wygięty kregosłup... ułł... Napewno musiała sie napracowac, zeby sobie takie wyrobic... ale tez musiała miec od urodzenia przeprosty, bo chyba z normalnej nogi nie mozna sobie takiej przeprostowatej zrobic...
Ja chciałabym miec przeprosty, ale takie niewielkie...
Ja chciałabym miec przeprosty, ale takie niewielkie...
[quote:8994e16dfa="Nena"]Och, jak dla mnie to już przesada... Ja bym to chowała na jej miejscu ;)[/quote:8994e16dfa]
W ga przeprosty są bardzo cenione. Czasami też na filmikach z treningów np. widać, jak trenergi naciągają zawodniczkom przeprosty, po prostu odginając na siłę nogę w przeciwną stronę - wygląda to strasznie :o
Ale cóż, taki sport i taka estetyka, zreszta balet też nie jest naturalny.
W ga przeprosty są bardzo cenione. Czasami też na filmikach z treningów np. widać, jak trenergi naciągają zawodniczkom przeprosty, po prostu odginając na siłę nogę w przeciwną stronę - wygląda to strasznie :o
Ale cóż, taki sport i taka estetyka, zreszta balet też nie jest naturalny.
Balet nie jest naturalny do granic dobrego smaku moim zdaniem... W gimnastyce prawie wszystko jest przesadzone. Ale żeby naciągać przeprosty do czegoś takiego...? Mogłabym mieć duże przeprosty, ale choć w pewnym stopniu naturalne. Takie naciąganie do granic możliwości to przesada.*
* moim skromnym zdaniem ;)
* moim skromnym zdaniem ;)