Obozy baletowe i taneczne
Bądźcie cierpliwi już niedługo myślę ,że podam więcej danych .Jeśli chodzi o ograniczenia wiekowe to myślę ,że nie będzie tu jakiś wielkich ograniczeń - może być np: mama z córką - czemu nie ... ale zeby nie było dużej dysproporcji wiekowej i ruchowej - czyli córka 4 latka np: i.t.d. ale te 14 lub 15 lat i wiecej to juz mysle ze nie bedzie wiekszych przeszkód ... 8) Już niebawem więcej informacji .Pozdrawiam . 8) Tanc...
[quote:7ed7a42633="dorota"]troche szkoda, że taki termin bo Bytom w tym czasie :roll: no ale, nigdy nie można wszytkim dogodzić :wink:[/quote:7ed7a42633]
No właśnie to są te najlepsze terminy chyba dla wszystkich ( Bytom w I terminie ,w II terminie Poznań ) a reszta dni odpoczywa gdzieś lub wyjeżdzai to niestety trzeba wybrać ten jeden z możliwych ... Uwaga takie informacje przedwstępne : termin jest możliwy tylko w dniach 26.06 -1.07.2006 .... 8) reszta informacji - myślę ,że w ciągu 2 lub 3 dni na forum i stronie POB. 8) pozdrawiam....jeszcze chwile cierpliwości... 8)
No właśnie to są te najlepsze terminy chyba dla wszystkich ( Bytom w I terminie ,w II terminie Poznań ) a reszta dni odpoczywa gdzieś lub wyjeżdzai to niestety trzeba wybrać ten jeden z możliwych ... Uwaga takie informacje przedwstępne : termin jest możliwy tylko w dniach 26.06 -1.07.2006 .... 8) reszta informacji - myślę ,że w ciągu 2 lub 3 dni na forum i stronie POB. 8) pozdrawiam....jeszcze chwile cierpliwości... 8)