Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Kochane dziewczyny, zmiany nickow troche komplikuja zycie na Forum. Nie kazdy czyta wszystkie posty i o tych zmianach wie. O ile zmiana z Princess Maron na Princess Odette nie jest moze dramatyczna, to Nena na Labedziatko juz raczje tak: trudno sie domyslec, o kogo chodzi. A poniewaz jest to zmiana tymczasowa, jaka sama piszesz, Neno, to proponuje, zeby zostawic chociaz w nawiasie dawny nick. Pamietajcie, ze choc wiele z Was zna sie dobrze i rozpoznajecie sie takze po avatarach (ktore i tak czesto zmieniacie) i po stylu, to wiekszosc forumowiczow jednak rozpoznaje Was po nicku i kazda zmiana wprowadza zamieszanie.
Dzieki za zrozumienie :-).
kleo

Post autor: kleo »

A ja nie mam pojęcia dlaczego Kleo tak mowią do mnie w szkólce ale napewno nie jest to skrót od imienia Kleopatra i cale szczęście :P
Nena

Post autor: Nena »

Kleo... Ja oglądałam kiedyś taką bajkę o takich kotach, no i tam była Kleo, taka biała koteczka w różowych getrach, która zawsze kojarzyła mi się z baletem, pewnie przez te getry :D Dlatego ładny, podoba mi się Twój nick :D
kleo

Post autor: kleo »

Dzięki Nena,teraz podoba mi się jeszcze bardziej i nawet mam gdzieś różowe getry :lol: jak ta koteczka.
Twój też jest super,ach te kkoottyy :)
Maron

Post autor: Maron »

Neno, tobie wszystko co kotowate i w getrach kojarzy się z baletem :mrgreen:

no...no... takie KOTY no na przykład :mrgreen:

też pamiętam te kociaki ;)
Nena

Post autor: Nena »

Heh, co ja poradzę, że ja tylko o jednym... :P

Ale chyba na jakiś czas dam sobie spokój z Wiką i zmienię kota :P Mam już nawet cąłkiem poważnego kandydata... :twisted:

No, ale ja też mam takie getry jak miała ta kleo... :P

sorry za off top :)
Maron

może uchylisz nam rąbka tajemnicy baletowej spódnicy? :mrgreen:
o ile można oczywiście. ;)
chyba ze to ma być niespodzianka i nas zaszokujesz :twisted:

[size=9:82347a8546][dobra, skończmy, bo zaraz zaczną nas ciąć :lol:][/size:82347a8546]
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

có tu dużo mówić. zwę się Ewa, stąd mój nick :D
mauxion

Post autor: mauxion »

mój nick jest niezwykły bo... 8) tak szczerze to nie byłem zbyt kreatywny ... pochodzi z opakowania czekoladek :wink:
Maron

czyżby kolejny baletowy maniak czekolady? :mrgreen:
ODPOWIEDZ