Skąd się wzieły wasze nicki?
-
~ balerinka ~
Przepraszam, ze pytam ale bardzo mnie to ciekawi :P
Madleen, zapewne Twoj nick pochodzi od Twojego imienia- Magda (chociarz nie wiem jak masz na imie :) ) Ale kiedys byla taka bajka, chyba Madlenkaczy cos takiego. Czy to nie ma z nia jakiegos powiazania? Wiem, glupie pytanie ale nurtowalo mnie od pewnego czasu :wink:
Madleen, zapewne Twoj nick pochodzi od Twojego imienia- Magda (chociarz nie wiem jak masz na imie :) ) Ale kiedys byla taka bajka, chyba Madlenkaczy cos takiego. Czy to nie ma z nia jakiegos powiazania? Wiem, glupie pytanie ale nurtowalo mnie od pewnego czasu :wink:
Mój - niezbyt kochany przeze mnie nick - wywodzi się od nazwy gryzonia :? Oczywiście gdybym wiedziała o tym wcześniej to bym założyła sobie inny. Nutria była dla mnie na początku tylko bohaterką jakieś-tam książki. Postanowiłam się więc też tak nazywać. Niestety okazało się to wielką pomyłką. Nieświadoma swojego błędu pochwaliłam się koleżance nowo wymyślonym przezwiskiem. Ona na to, że "nutria to przecież taki bóbr". "Śmieszne - jakie ona głupoty plecie, od razu widać, że się przyrody nie uczy" - pomyślałam . Jakoś sprawa przycichła, a ja dalej nieświadoma spokojnie sobie żyłam. Do czasu... Jakiś czas temu będąc w Ogródku Japońskim postanowiłam z wcześniej opisaną dziewczyną wpaść do ZOO. Chodziłam sobie beztrosko, nieświadoma nadchodzącej porażki. Aż to natrafiam przypadkiem na staw z NUTRIĄ. Jakież było moje rozczarowanie. A koleżanka oczywiście polewkę ze mnie miała :twisted:
No ale przyzwyczaiłam się już do wszędzie towarzyszącej mi [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Myocastor_coypus_021029_1w.JPG]NUTRII[/url] :wink:
No ale przyzwyczaiłam się już do wszędzie towarzyszącej mi [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Myocastor_coypus_021029_1w.JPG]NUTRII[/url] :wink:
[quote:33eed2bf88="raisa"]Ale nie wiedziałam że jest taki bóbr :shock:
No ale trzeba przeyzać żę jest słodki...[/quote:33eed2bf88]
No nie wiem... mi tam przypomina wyrośniętego szczura :twisted:
[quote:33eed2bf88]A ja myślałam żę Nutria to to od Natalii...[/quote:33eed2bf88]
Nie :) Jestem szczęśliwą posiadaczką imienia - Ania. [size=9:33eed2bf88]Chociaż najpierw miałam być Ksenia, ale to już inna historia[/size:33eed2bf88] :wink:
No ale trzeba przeyzać żę jest słodki...[/quote:33eed2bf88]
No nie wiem... mi tam przypomina wyrośniętego szczura :twisted:
[quote:33eed2bf88]A ja myślałam żę Nutria to to od Natalii...[/quote:33eed2bf88]
Nie :) Jestem szczęśliwą posiadaczką imienia - Ania. [size=9:33eed2bf88]Chociaż najpierw miałam być Ksenia, ale to już inna historia[/size:33eed2bf88] :wink: