Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
gonia

Post autor: gonia »

czekolada uzależnia prawie tak mocno jak balet

prawie robi wielką różnicę

:D

sorry za offtop :)
mauxion

Post autor: mauxion »

W zasadzie to lubie czekoladki :D i pewnie dlatego mój nick pochodzi z nazwy tych czekoladek :wink: ( wpisałem to co pierwsze zobaczyłem bo opakowanie leżało na biurku) 8)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

A ja po prostu kocham balet :wink:
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Przepraszam, ze pytam ale bardzo mnie to ciekawi :P
Madleen, zapewne Twoj nick pochodzi od Twojego imienia- Magda (chociarz nie wiem jak masz na imie :) ) Ale kiedys byla taka bajka, chyba Madlenkaczy cos takiego. Czy to nie ma z nia jakiegos powiazania? Wiem, glupie pytanie ale nurtowalo mnie od pewnego czasu :wink:
Maron

Post autor: Maron »

ma chyba na imię Ania, coś mi się wydaje... ;)
nutriaa

Post autor: nutriaa »

Mój - niezbyt kochany przeze mnie nick - wywodzi się od nazwy gryzonia :? Oczywiście gdybym wiedziała o tym wcześniej to bym założyła sobie inny. Nutria była dla mnie na początku tylko bohaterką jakieś-tam książki. Postanowiłam się więc też tak nazywać. Niestety okazało się to wielką pomyłką. Nieświadoma swojego błędu pochwaliłam się koleżance nowo wymyślonym przezwiskiem. Ona na to, że "nutria to przecież taki bóbr". "Śmieszne - jakie ona głupoty plecie, od razu widać, że się przyrody nie uczy" - pomyślałam . Jakoś sprawa przycichła, a ja dalej nieświadoma spokojnie sobie żyłam. Do czasu... Jakiś czas temu będąc w Ogródku Japońskim postanowiłam z wcześniej opisaną dziewczyną wpaść do ZOO. Chodziłam sobie beztrosko, nieświadoma nadchodzącej porażki. Aż to natrafiam przypadkiem na staw z NUTRIĄ. Jakież było moje rozczarowanie. A koleżanka oczywiście polewkę ze mnie miała :twisted:
No ale przyzwyczaiłam się już do wszędzie towarzyszącej mi [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Myocastor_coypus_021029_1w.JPG]NUTRII[/url] :wink:
Nena

Post autor: Nena »

Przecież to to jest słodkie ;) A ty masz bardzo ładny nick moim zdaniem ;)
Maron

Post autor: Maron »

Nutria :shock: hah nigdy nie pomyślałam że to może być bóbr XDDD

no ale bardzo mi się podoba ten nick... :D taki taki... no... no...
...fajny :D
raisa

Post autor: raisa »

No tak.

Nutria.
Fajnie drzmi.
Ale nie wiedziałam że jest taki bóbr :shock:
No ale trzeba przeyzać żę jest słodki...

A ja myślałam żę Nutria to to od Natalii...
nutriaa

Post autor: nutriaa »

[quote:33eed2bf88="raisa"]Ale nie wiedziałam że jest taki bóbr :shock:
No ale trzeba przeyzać żę jest słodki...[/quote:33eed2bf88]
No nie wiem... mi tam przypomina wyrośniętego szczura :twisted:
[quote:33eed2bf88]A ja myślałam żę Nutria to to od Natalii...[/quote:33eed2bf88]
Nie :) Jestem szczęśliwą posiadaczką imienia - Ania. [size=9:33eed2bf88]Chociaż najpierw miałam być Ksenia, ale to już inna historia[/size:33eed2bf88] :wink:
ODPOWIEDZ