Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Miejmy nadzieję, że następny zlot wypadnie w nieco luźniejszym czasie niż sesja :?

Fajnie, że oddziałowi poznańskiemu podobało się w TW-ON :) A "Śpiąca..." (choć widziałem z nieco inną obsadą) z pewnością warta podróży :)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ja tylko nie mogę sobie wybaczyć, że na spotkaniu z tancerzami nic mi sensownego do głowy nie przychodziło, żeby im powiedzieć :) za to później nie mogłam zatrzymać potoku refleksji po spektaklu, niestety za późno, no ale może przy nastepnej okazji.

choć nie wiem czy wiecie, że kolejny zlot zaplanowany jest do Sankt Petersburga ;)
just_me

Post autor: just_me »

Do Sankt Petersburga? Będę na pewno :)
Cieszę się, że się dobrze bawiliście na zlocie i mam nadzieję, że kiedyś się z Wami spotkam w takich okolicznościach :)
Florina

Post autor: Florina »

To jeszcze i ja chociaż z opóźnieniem. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, Kasi wielkie dzięki za organizację. Super było Was poznać.
K
Ps. proszę pięknie o jakieś fotki
Kasia G

Post autor: Kasia G »

cóż - wypadało by zabrac głos... Po tylku miłych słowach aż nie śmiem :) Ciesze sie ze sie podobało, ze mimo zawężonego programu zlotu jesteście zadowoleni, miło było poznac raisę z siostrą, Florinę, na reszcie spotkac ise z mirrorball oraz spędzic więcej czasu z Joanną B., Joanną, Nefretete i Sisi. O oddziale warszawskim nie wspominam ale to oczywiśte ze zawsze i wszedzie nie ma to jak spotkanie baletomanów.
Pozwolę sobie w tym miejscu podziękować solistom TW- Andrzejowi Markowi Stasiewiczowi, Karolinie Jupowicz, Izabeli Milewskiej, Maksimowi Wojtiulowi, Siergiejowi Basałajewowi i Magdalenie Ciechowicz za miłe chwile za kulisami. Dziękuje że mimo zmęczenia spektaklem zechcieli poświęcić nam troche czasu.

A nastepny zlot mam nadzieje ze będzie szumny, dwudniowy ;) i ze spotkamy się w licznym i wesołym gronie. Na fali "sukcesu" tego zlotu pozwalam sobie snuc już pewne dalekosiężne plany ;)
Gość

Post autor: Gość »

[quote:eed5c45a04="sisi"]zachwycili mnie kolejno:
-....i kokardka Basłajewa :lol:
[/quote:eed5c45a04]

a Sieriożka co wymyslił??

Samej nie udało mi sie wybrać na żaden ze spektakli [size=9:eed5c45a04](jakiś eugeniusz daje 4 przedstawienia pod rząd...)[/size:eed5c45a04], ale podobno nieźle wypadł kopciuszek i kapturek. Macie jakiś opinie na ten temat??

[size=9:eed5c45a04]nie wiedziałam gdzie to pisać, ale skoro tu odbywa sie dyskusja o zlocie&przedstawieniu...[/size:eed5c45a04]
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[quote:9309f846b5="Kasia G"]
A nastepny zlot mam nadzieje ze będzie szumny, dwudniowy ;) i ze spotkamy się w licznym i wesołym gronie. Na fali "sukcesu" tego zlotu pozwalam sobie snuc już pewne dalekosiężne plany ;)[/quote:9309f846b5]

Kasiu, a uchylisz rąbka tajemnicy? :)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

a ja bym chciała poprosić, byśmy wszyscy zazyczyli powodzenia na dyplomie naszym kochanym forumowiczkom:
julci
adolescente
majce
POWODZENIA DZIEWCZYNKI! polamania point!! :D
[dyplom juz w srode i nastepny dzien]
i pamietajcie, nie malujcie sie! bo wszystko po was scieknie :P
sisi

Post autor: sisi »

za dziewczyn6y trzymamy kciuki :)

a co do kokardki Basałajewa to miał ją przy włosach - przy czym była "rasowa" taka z wąskikami ;) i nawet dobierał ją odpowiednio kolorem do stroju - najpierw czarna, potem biała :lol:

Kasiu, dlaekosiężne czyli do Sankt Petersburga czy coś jeszcze wykminiłaś nocą długą? :D
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:507d10fb78="Gość"]podobno nieźle wypadł kopciuszek i kapturek. Macie jakiś opinie na ten temat??

[size=9:507d10fb78]nie wiedziałam gdzie to pisać, ale skoro tu odbywa sie dyskusja o zlocie&przedstawieniu...[/size:507d10fb78][/quote:507d10fb78]

ano, chyba mozemy sobie pozwolic na taki off-pół-topic :) Serge Basałajew miał boskie kokardki we włosach spinajace niby kucyk - w kolorze kostiumu, czyli w II akcie szarosrebną, a w III białą - wyglądały uroczo - jak przyklejone na tyle głowy :)))

Tak, zarówno Dagmara Dryl (kopciuszek) jak i Alicja Złoch (kapturek) wypadły bardzo dobrze i wdzięcznie - Dagmara to wiadomo - moim zdanie duży talent i taki kopciuszek to dla niej drobiazg, a A. Z. była bardzo przekonująca jako Czerwony Kapturek - szczuplutka taka, ino wysoka dośc, ale wilka tez miała nie niskiego więc było ok. Jakos inaczej teraz kapturek rzuca kwiatki - dwa przed wilka, a trzeci za siebie... ciekawe dlaczego..?

Kasiu, nie uchyle rąbka tajemnicy bo to nic konketnego - myśle tylko ze fajnie byłoby nastepnym razem móc się spotkac przy okazji jakiejśc premiery i obejrzec nie spektakl ale próbę - to by mogło być dla wszystkich ciekawe, nie uważasz?
ODPOWIEDZ