Wasze ulubione kostiumy
-
aankaa_baletnica=)
Jeszcze Raiso napewno będziesz miała!!! Ja tez uwielbiam paczki, też niestety nigdy na sobie nie miałam (no... miałam, ale to jakieś takie nieprofesjonalne, nie takie jak mają byc...) :( Mam nadziję, ze się doczekam :D
A paczka esmeraldy też śliczna!!! (ta jakaś szczególnie ładna, bo niektóre są takie bordowe, a ja za bordowym nie przepadam i mi sie mniej podobają).
A paczka esmeraldy też śliczna!!! (ta jakaś szczególnie ładna, bo niektóre są takie bordowe, a ja za bordowym nie przepadam i mi sie mniej podobają).
[quote:758c8ff9d8="małgo..."]no ale paczki ogólnie rzecz biorac sa niewygodne:p[/quote:758c8ff9d8]
coo? Dlaczego niewygodne?
Ja bardzo lubię ćwiczyć, tańczyć noi być w paczce .Jakoś nie sprawia mi to nieprzyjemnych odczuć, wręcz odwrotnie.
[size=9:758c8ff9d8]szczególnie jak paczka posiada....gorset:)[/size:758c8ff9d8]
coo? Dlaczego niewygodne?
Ja bardzo lubię ćwiczyć, tańczyć noi być w paczce .Jakoś nie sprawia mi to nieprzyjemnych odczuć, wręcz odwrotnie.
[size=9:758c8ff9d8]szczególnie jak paczka posiada....gorset:)[/size:758c8ff9d8]
[quote:3b68568218="raisa"]
No tak...
Gorset jest nie wygodny. ale przecież też trzeba się jakoś poświęcić. Jednak nie rozumiem czemu tutu ma być nie wygodna...[/quote:3b68568218]
Eeee.... zaprzeczasz sama sobie :roll:
Najpierw piszesz ze gorset jest niewygodny, a potem pytasz dlaczego paczka jest niewygodna. Jezeli tutu posiada gorset to jest niewygodne. Nie kumam o co Ci chodzilo? :?
No tak...
Gorset jest nie wygodny. ale przecież też trzeba się jakoś poświęcić. Jednak nie rozumiem czemu tutu ma być nie wygodna...[/quote:3b68568218]
Eeee.... zaprzeczasz sama sobie :roll:
Najpierw piszesz ze gorset jest niewygodny, a potem pytasz dlaczego paczka jest niewygodna. Jezeli tutu posiada gorset to jest niewygodne. Nie kumam o co Ci chodzilo? :?