co robicie w... (wakacje)

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
czekoladka

Post autor: czekoladka »

My najcześciej w wakcje mamy zajecia poniewaz nie mozemy sobie pozwolić za bardzo na taka długa przewe najcześciej mamy wolne od 2 tygodni do gora miesiąca.Ale jeśli mamy juz ten czas wolny to staram sie rozciągać ponieaż póżniej mam straszne problemy z biodrami i kolanami

Pozdrawiam
Karina

wakacje

Post autor: Karina »

a ja w wakacje mam koncert w Centrum Kongresowym Akademii Rolniczej w Lublinie dokładnie 8 lipca o 18 naktóry serdecznie zapraszam(wstęp wolny) a no i jadę na warsztaty taneczne w góry 2 tygodnie ciężkiej pracy ale cóż opłaca się
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ja rozciągam się raczej regularnie w wakacje, przynajmniej się staram, bo potem bywają problemy. Poza tym uprawiam wiele innych sportów, na które czasu w roku szkolnym nie mam, choćby rower czy pływanie. Poza tym wakacje zapowiadają sie pracowicie, warsztaty, próby, treningi...
gonia

Post autor: gonia »

ja zwykle przez wakacje się nie rozciągałam, więc, łatwo się domyślić, we wrześniu była makabra....a w tym roku rozciągam się, jak narazie. co prawda nie codziennie, ale prawie codziennie... robię postępy :twisted:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja jakoś nigdy sie specjalnie przez wakacje nie rozciągałam- później we wrześniu nie miałam żadnych problemów. Wystarczyło że się rozgrzeje i było ok. Ale zawsze tak mi to samo przychodzi, żeby zrobić sobie szpagat, poleżeć w szpagacie, czasem spać... podnosić nogi..
bo tańczę to ja codziennie. Przynajmniej pół godzinki (w najgorszym wypadku!)...:)
Maron

Post autor: Maron »

zastanawia mnie jak się [u:a88da519b1]sami[/u:a88da519b1] motywujecie do ćwiczeń, gdy nie ma kto was do nich zaganiać i poprawiać, gdy coś źle wykonujecie.
mi od dawna motywacji właśnie brak... i nie wiem jak sobie samej pomóc.

:(
gonia

Post autor: gonia »

mnie motywował plan 100 dni. a teraz? teraz... hmm... niezobowiązujący zakład z koleżankami o podniesieniu nogi?
Maron

hm, ale mnie chodzi o to jak się nie ma nikogo wspierającego...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Masz nas!! :D
Może skorzystaj z planu 100 dni? ;)
Maron

kilometrowa znajomość przez internet daje naprawde mało.
a na plan 100 dni też brak mi motywacji...

[color=violet:82205bf832]Drogie Panie! Przypominam, że o planie 100 dni jest osobny wątek. :wink: Cz.[/color:82205bf832]
ODPOWIEDZ