Czajkowski - muzyka
-
Tranquility
-
aankaa_baletnica=)
klasyka klasyki, ale taka przejadła i przereklamowana że słuchać się nie chce... :roll:
dlatego zawsze przewijam muzyke jak tylko słysze ten fragment :lol:
ale! wolę tańczyć do tej muzyki niż jej słuchać. dlaczego? bo jest chyba jednym z najbardziej oklaskiwanym fragmentem "Jeziora Łabędziego" [po za fragmentami z Zygfrydem, Odettą i Odylią] 8)
i jeszcze wspominałam że akurat najmniej przypadła mi jeszcze muzyka z adagio Zygfryda i Odetty. [te przed pas de quatre] małe sprostowanko: to też zależy jak wykonana. niektórych słuchać mi się nie chce i... wyłączam muzykę, a niektórych wykonań słucham wręcz naokrągło :D
[size=9:0fa8286c82]"Ty, Odetta??" - śmiesznie to zabrzmiało :lol:
zawstydziłam się :oops: :oops: :oops:[/size:0fa8286c82]
dlatego zawsze przewijam muzyke jak tylko słysze ten fragment :lol:
ale! wolę tańczyć do tej muzyki niż jej słuchać. dlaczego? bo jest chyba jednym z najbardziej oklaskiwanym fragmentem "Jeziora Łabędziego" [po za fragmentami z Zygfrydem, Odettą i Odylią] 8)
i jeszcze wspominałam że akurat najmniej przypadła mi jeszcze muzyka z adagio Zygfryda i Odetty. [te przed pas de quatre] małe sprostowanko: to też zależy jak wykonana. niektórych słuchać mi się nie chce i... wyłączam muzykę, a niektórych wykonań słucham wręcz naokrągło :D
[size=9:0fa8286c82]"Ty, Odetta??" - śmiesznie to zabrzmiało :lol:
zawstydziłam się :oops: :oops: :oops:[/size:0fa8286c82]
-
aankaa_baletnica=)