czy są chętni do pomocy?

Wybor librett baletowych
Czajori

Post autor: Czajori »

Trochę przesadzasz, jest już całkiem sporo. Weź zresztą pod uwage, że opracowanie tematu wymaga trochę czasu - zobaczysz, jak sprawa ruszy po wakacjach :wink:
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Popieram, ciekawostki o Kareninie już mam, alle trzeba to dokładnie wszystko opracować, co nie? Zeby jakoś wyglądało :D
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Z niecierpliwością czekamy! Jak ja bardzo chcę przeczytac libretto Don Quixote. Ale wróćmy do tematu. Co jeszcze zostało do opracowania? Bo jak na razie mam wolny czas.
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Hm... może Płomień Paryża, Ognisty Ptak, Córka żle Strzeżona???

[color=blue:745346ab94]to jest wątek załozony po to aby zgłaszali się CHĘTNI do pomocy, a nie żeby składac pobożne zyczenia co należałoby opracować (wszystkie te libretta znajdziecie w razie naglącej potrzeby w Przewodniku baletowym Turskiej) Chodzi o to, aby tu opracowali je ci, którzy maja duza wiedzę na ich temat lub chce im się poszukac więcej informacji plus ciekawostki których nie ma w Przewodniku
Administrator Kasia G[/color:745346ab94]
Agasiek

To ja sie zgłaszam na córkę xle strzeżoną o ile znajdę potrzebne informacje. Myśle że znajdę więc prosze o wpisanie na listę. :)
Agasiek

sisi to w końcu mogę robić ,, Córkę źle strzeżoną'' ?
EDIT: To robię.
tancerka

Post autor: tancerka »

niebyło mnie przez dłuższy czas a mam ta historie Jeziora przesłąc w mailu??do ciebie??
Maron

Post autor: Maron »

tancerko, ale ja przygotowuję "jezioro łabędzie". piszę historie baletu, ciekawostki i libretto. historie mam już od dawna napisaną, teraz zaczęłam pisać libretto... :roll:

napisałam w swoim poście "libretto" - mając na myśli ten wyżej wymieniony "tercet"
śpiącakrólewna

Post autor: śpiącakrólewna »

Lilia się nie udziela na forum, a czy ja bym mogła napisać to libretto do Spartakusa??
Czajori

Post autor: Czajori »

Udziela się, udziela, tylko teraz ma wakacje :) Poczekajmy z odstąpieniem Spartakusa.
ODPOWIEDZ