Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Iris

Post autor: Iris »

Mimo, że już od jakiegoś czasu jestem na forum, to nie przedstawiłam się oficjalnie. Zatem: mam 14 lat, jestem z Katowic. Niestety nie uczęszczam na zajęcia baletu choć bardzo bym chciała. Interesuję się kinem, teatrem,baletem i językiem angielskim. W te wakacje pojechałam na obóz konny i przez tę wyprawę pokochałam konie. Uwielbiam siedziec na tym forum i czytac te starsze i całkiem nowe posty Zazdroszczę wszystkim którzy chodza na balet i trzymam kciuki abyscie nigdy nie zrezygnowali :)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

witamy serdecznie! :)
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Jeśli chodzi o to gdzie się uczę, to uczę się tańca w OSB w Poznaniu i zdałam do II kl.
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Hm... jestem tu od niedawna, mój ukochany nick to Pavlova. Uczęszczam do jednej ze szkół baletowych, a taniec to moje życie, pasja...
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Zmniejsz swój avatarek, proszę :)
(i witam na forum! :D )
[size=9:3fb7d27749]i przepraszam ze pisze to tutaj, ale boje sie, ze gdzie indziej nie odczyta ;)[/size:3fb7d27749]
EDIT: w ogole zmien ava, bo taki juz ktos mial ;)

[color=blue:3fb7d27749]O tym avatarze moglas napisac w PM-ie i przywitac tez tam mozna. Ile rzy trzeba powtarzac zeby wreszcie bylo zrozumiane ze witaja TYLKO MODERSATORZY LUB ADMINISTRATORZY! Paula.[/color:3fb7d27749]
Ciarka

Post autor: Ciarka »

Chciałam wszystkich przywitać, mam na imię Asia i już kiedyś byłam na forum ale długo nie pisałam i za sprawą czystki zostałam usunięta. Mam 20 lat i od prawie dwóch lat chodze na lekcje baletu i jest to coś co kocham i chce robić. Cóż poza tym... Interesuje się wieloma rzeczami, bardziej lub mniej zwiazanymi ze sztuką- teatrem, lubie pisać scenariusze, opowiadania i wiersze. Jestem pięknoduchem i bujam w obłokach.
sisi

Post autor: sisi »

witamy ponownie na forum Ciarko :) zapraszamy do aktywnych dyskusji :)
dorota

Post autor: dorota »

witamy :D
a gdzie chodzisz w warszawie na balet??
Cheryl

Post autor: Cheryl »

XXXXXXX
śpiącakrólewna

Post autor: śpiącakrólewna »

Nazywam się Dewora:)
Bardzo lubię balet,mieszkam Göteborgu(Szwecja),
ale czasami odwiedzam Polskę.Mam nadzieję,że mnie polubicie.
Mój ulubiony balet to śpiąca królewna.
ODPOWIEDZ