Przedstawialnia
Mimo, że już od jakiegoś czasu jestem na forum, to nie przedstawiłam się oficjalnie. Zatem: mam 14 lat, jestem z Katowic. Niestety nie uczęszczam na zajęcia baletu choć bardzo bym chciała. Interesuję się kinem, teatrem,baletem i językiem angielskim. W te wakacje pojechałam na obóz konny i przez tę wyprawę pokochałam konie. Uwielbiam siedziec na tym forum i czytac te starsze i całkiem nowe posty Zazdroszczę wszystkim którzy chodza na balet i trzymam kciuki abyscie nigdy nie zrezygnowali :)
-
PavlovaAnna
Zmniejsz swój avatarek, proszę :)
(i witam na forum! :D )
[size=9:3fb7d27749]i przepraszam ze pisze to tutaj, ale boje sie, ze gdzie indziej nie odczyta ;)[/size:3fb7d27749]
EDIT: w ogole zmien ava, bo taki juz ktos mial ;)
[color=blue:3fb7d27749]O tym avatarze moglas napisac w PM-ie i przywitac tez tam mozna. Ile rzy trzeba powtarzac zeby wreszcie bylo zrozumiane ze witaja TYLKO MODERSATORZY LUB ADMINISTRATORZY! Paula.[/color:3fb7d27749]
(i witam na forum! :D )
[size=9:3fb7d27749]i przepraszam ze pisze to tutaj, ale boje sie, ze gdzie indziej nie odczyta ;)[/size:3fb7d27749]
EDIT: w ogole zmien ava, bo taki juz ktos mial ;)
[color=blue:3fb7d27749]O tym avatarze moglas napisac w PM-ie i przywitac tez tam mozna. Ile rzy trzeba powtarzac zeby wreszcie bylo zrozumiane ze witaja TYLKO MODERSATORZY LUB ADMINISTRATORZY! Paula.[/color:3fb7d27749]
Chciałam wszystkich przywitać, mam na imię Asia i już kiedyś byłam na forum ale długo nie pisałam i za sprawą czystki zostałam usunięta. Mam 20 lat i od prawie dwóch lat chodze na lekcje baletu i jest to coś co kocham i chce robić. Cóż poza tym... Interesuje się wieloma rzeczami, bardziej lub mniej zwiazanymi ze sztuką- teatrem, lubie pisać scenariusze, opowiadania i wiersze. Jestem pięknoduchem i bujam w obłokach.
-
śpiącakrólewna