T.KLASYCZNY I MODERN - GDAŃSK 2006/2007 - zapisy( Tanc...)
T.KLASYCZNY I MODERN - GDAŃSK 2006/2007 - zapisy( Tanc...)
Zapraszam wszystkich chętnych ,którzy poszukują zajęć z tańca klasycznego i modern na takie zajęcia ,które rozpoczną się w II połowie września 2006 roku w Gdańsku -Wrzeszczu i będa prowadzone do czerwca 2007 .Proszę o kontakt na Pw. lub GG 5955500.Pozdrawiam. 8)
Już odpowiadam. Są to zajęcia jak najbardziej dla osób nie związanych zawodowo z tańcem. Raczej dla osób, które rozbudziły w sobie pasje do tańca już troszkę w późniejszym wieku niż wiek naborowy do szkoły baletowej ,badź też nie miały możliwości uczyć się w takowej szkole .Takie zajęcia odbywały się w poprzednim roku 2005/2006 i były to osoby w różnym wieku i stopniu zaawansowania - od początkujących po lekko - zaawansowane ( od lat nastu .... po 20 -30 i.t.d.). Także spokojnie, jeżeli macie do mnie jeszcze jakieś pytania to służe pomocą. Zajęcia trwają 1,5 godziny zegarowej i jest to średnio 45 minut klasyki i 45 minut współczesnego tak + - czasowo + często kompozycja taneczna + barre au sol .Zajęcia odbywają się na sali baletowej z drążkami i lustrami i plastikiem na podłodze. 8) Pozdrawiam.
Witam . Ludziki nie ma się co zastanawiać tylko czemprędzej pomykać na zajęcia do naszego Tancerzyka . :) .
To jest prawdziwy fachowiec jezeli chodzi o taniec , nie potrzeba lepszej rekomendacji , i można się od gostka wiele nauczyć o ile się ma zapał i odczuwa wewnetrzną miłość do tańca . Polecam i pozdrawiam Sebiego herbu Tancerzyk . :D :wink: .
To jest prawdziwy fachowiec jezeli chodzi o taniec , nie potrzeba lepszej rekomendacji , i można się od gostka wiele nauczyć o ile się ma zapał i odczuwa wewnetrzną miłość do tańca . Polecam i pozdrawiam Sebiego herbu Tancerzyk . :D :wink: .
Witaj Luthien . Moja rada jest krótka - co Tobie szkodzi spróbować pójść na zajęcia ?. Jeżeli nie dasz rady lub ta forma tańca się Tobie nie spodoba to poprostu sama zrezygnujesz .
A gdy nie pójdziesz nawet raz nie spróbujesz to będziesz może mieć pretensje do siebie , że mogłam a nie spróbowałam .
Powiem Tobie tak z własnego doświadczenia : Ja zacząłem swoją przygodę z klasyką bardzo późno i tylko tego żałuję , choć nie powiem nie jest lekko , ale jak się ma dużo chęci i wewnętrznego samozaparcia to idzie wszystko pokonać .
A sądzę , że jak trafisz do grupy początkującej to dasz radę , bo tam lekcja będzie odpowiednio dostosowana do poziomu ćwiczących , a poza tym sam pedagog będzie widział jak grupa ćwiczy i odpowiednio poprowadzi lekcję .
Pozdrawiam i życzę odwagi i powodzenia na zajęciach . :) :wink: ... -naprawdę warto nieraz spróbować .
A gdy nie pójdziesz nawet raz nie spróbujesz to będziesz może mieć pretensje do siebie , że mogłam a nie spróbowałam .
Powiem Tobie tak z własnego doświadczenia : Ja zacząłem swoją przygodę z klasyką bardzo późno i tylko tego żałuję , choć nie powiem nie jest lekko , ale jak się ma dużo chęci i wewnętrznego samozaparcia to idzie wszystko pokonać .
A sądzę , że jak trafisz do grupy początkującej to dasz radę , bo tam lekcja będzie odpowiednio dostosowana do poziomu ćwiczących , a poza tym sam pedagog będzie widział jak grupa ćwiczy i odpowiednio poprowadzi lekcję .
Pozdrawiam i życzę odwagi i powodzenia na zajęciach . :) :wink: ... -naprawdę warto nieraz spróbować .
Witaj Wojtku 4p, adepcie baletu;))właśnie doszłam do takich samych wniosków, że muszę chociaż spróbować zajęć z tańca klasycznego. Ty mnie jeszcze utwierdziłeś o słuszności mojej decycji(zanim zapisałam się na flamenco też ponad pół roku zastanawiałam czy sobie poradzę, czy to ma sens, itd a teraz, tak jak Ty, żałuję, że tak późno się tym zajęłam).W ogóle dopiero niedawno dowiedziałam się , że można znaleźć zajęcia z baletu dla zwykłych śmiertelników.Mam nadzieję, że w grupie początkującej nie jest wymagana umiejętność zrobienia szpagatu, albo czegoś innego równie trudnego...;))a tak w ogóle bardzo dziekuję za namawianie na te zajęcia:)) pozdrawiam